Hirdetés
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz geprombolo #12100 üzenetére
Na ki vitte el? 3 hsz egymás után... így kell fórumozni!
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #12100 üzenetére
Ez már sú:Lyos számtechfüggőség, gyógyíthata:Lan stádiumban, eset:Leg a pingvino-sokk segíthet rajta.
Amúgy meg gratu:Láció a kerekhez, de egymás után 3 hsz.-t gyártottá:L, ami e:Lég gyanús.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
geprombolo
őstag
válasz Badman 4ever #12103 üzenetére
Nem gyanús. Egyedül fórumoztam bő fél órán keresztül. Hogy tehettetek ilyet velem? Unatkoztam. A képet meg a másik kedvenc topicomban találtam bő negyedórás egyéb irányú turizás után.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
válasz geprombolo #12104 üzenetére
Jóóóregge:Lt:Lustanépség!!! Hasatokra süt a Nap. A fe:Lhők fe:Lett Valaki nyomjon fe:L, mert megint egyedü:L fórumozom.
[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Ice!?
őstag
válasz geprombolo #12105 üzenetére
Hazudós! Nem is egyedü:L, hanem ve:Lem. Amúgy jó regge:Lt neked is!
Na megyek hajat csin. meg fogat mos., meg tus. stb.. Nemsokára :Leszek megint. Addig viszont ki ke:L:L bírnod "ohne Ice". (hű de rég németeztem.) -
geprombolo
őstag
válasz Csakénvagyok #12108 üzenetére
Mostmivan?
-
Hány éves a kapitány?
Make Asia Great Again!
-
válasz geprombolo #12111 üzenetére
Phúú, téL:Leg, majd rendezni ke:L:Lene neki szü:Linapi bu:Lit!
Make Asia Great Again!
-
puttputt
őstag
válasz geprombolo #12099 üzenetére
Meg ne tedd!
Azért: [link]
Ez nyelvtanilag hibás, ámde mégis "sportszerű".Ez nem teljesen szabályszerű, de valami hasonló: [link]
A "két félből" egy csak kijön.
Nincstöbbmentségembíróúr!
Ja, és ne tessék komojanvenni.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
geprombolo
őstag
válasz puttputt #12113 üzenetére
Az e:Lső november 28-án szü:Letett, a verseny december elsején indu:Lt é:Lesben. A másodikban meg rengeteg :L van. A szabá:Ly szerint pont 6 darab ke:L:L. Az eredményhirdető táb:Lán megnézheted, hogy minden pont egy pontosan 6 :L-t tarta:Lmazó hsz-t takar. (Ha netán ta:Lá:Lsz o:Lyat, ame:Lyik nem te:Ljesíti a követe:Lményeket, azt tör:Löm)
-
puttputt
őstag
válasz geprombolo #12114 üzenetére
És tényleg.
Most vettem észre, hogy a "fejek" mögött hsz.-ek vannak.
Neked aztán idegölő munkád van, ember!
Itt kérek elnézést.Azért...: [link]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Móci
addikt
válasz lezso6 #12112 üzenetére
Bizony ke:L:Lene!
Ke:L:Lemes napot! Je:Len:Leg pingvinszimu:Lációt játszom. Magyaru:L ü:Lök a hidegben.
Megfe:Le:Lő ö:Ltözetben nem o:Lyan nagy gond, bár szeretem, ha fűtve van a he:Lység.
Az e:Lfek kor:Látozott mértékben tűrik a hideget."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Badman 4ever
őstag
válasz lezso6 #12112 üzenetére
Csak amikor kyra kapitány szü:Letésnapja :Lesz január 9.-én, akkor én épp sza:Lagavató bá:Lo :Leszek... Ezt az időzítést.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Vakegérke
félisten
E:Lnézést kérek hosszas távo:L:Létem miatt. Rövid időre affinitásomat vesztettem, ezért e:Lvonókúrát tartottam.
"Kicsit" :Lemaradtam Ice barátunk mögött, de majd be:Lehúzok.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
picur220
veterán
válasz Csakénvagyok #12108 üzenetére
Most mivan? Ennek az hsznek semmi köze az enyémhez...
-
Móci
addikt
Üdvöz:Let a nemrég érkezett vándoroknak!
Jó a kedvem!
Esik a hó, s bizony meg is marad! Egy té:Lies kép e:L fog itt férni szerintem:"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Psychonaut
veterán
Ejj, kissé e:Lhanyago:Lta:Lak titeket az e:Lmú:Lt napokban...hát most itt vagyok!
Sziasztok topic:Lakók!
-
geprombolo
őstag
-
Móci
addikt
válasz geprombolo #12122 üzenetére
Speciá:Lis darab a drága!
Magamból kiindu:Lva a fü:Lek szeretnek :Lefagyni hideg időben. Mindenképpen örü:Lnék én is, ha így bírnám a hideget."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Vakegérke
félisten
A :Ló határozottan csinos.
Ha va:Lamit nem bírok, az a hideg. Én nem fázom, hanem fájok. Reszketek, görcsö:Lök, orrom-fü:Lem-kezem-:Lábam jéggé vá:Lik.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Móci
addikt
válasz Vakegérke #12124 üzenetére
Pont a :Ló?
Ehh...
Én bírom a hideget, de hosszútávon nekem is sok. Je:Len:Leg termosztát szerint megvan a 16 fok, bár regge:L 14-rő:L indu:Ltunk. Be:Le sem merek gondo:Lni, mi :Lesz, ha jön majd a -10, és a -18.
Ilyenkor :Lenne jó hóelfnek :Lenni."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
geprombolo
őstag
-
Ice!?
őstag
Örü:Lök, hogy visszatértetek.
Asszem' ma egy jó napon vagyok tú:L. Semmi stressz.
Hóva:L hogy á:L:Ltok? Itt megmaradt. Ha esik még éjszaka is, akkor az már egész emberes :Lesz. -
Vakegérke
félisten
Itten nincsen se nem van egy deka hav se nem sincsen.
Dé:Le:Lőtt szá:L:Lingózott pirinyó pe:Lyhekben, aztán megúnta, hogy nincs érdek:Lődés iránta.[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #12129 üzenetére
Mi:Lyen buta meghatározás a szé:Lvédő, nem? Kit, mit véd? Ta:Lán a sze:Let?
Csak egy fi:Lozofikus gondo:Lat...Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #12131 üzenetére
Ahamm...
Tehát képes vagy ártani neki? Miképpen? Ta:Lán e:L:Lenszé:L:Le:L? Babkaja után hihető.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
geprombolo
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #12134 üzenetére
O:Lcsó? Két:Lem.
Kö:Lyök koromban ha kifutott a fizu, kétfé:Le kaját főztek az asszonyok. :Lecsót, és babot.
A paprika 1.20, a paradicsom 80 peták ki:Lója. A bab sem drága, de most dunsztom sincs mennyiért adták.Ma már csak tehetősek főzhetnek babot.
-
-
picur220
veterán
válasz geprombolo #12135 üzenetére
Ez a kép nagyon :Lo:L
De ezt a géprő:L írányítod, mármint kattintasz kettőt, és a háztartási robot hozza a sört? Aztán mondja neked ezt a hibaüzit a robot, és a robot :Lekü:Ld vkit, vagy ő maga megy :Le? -
picur220
veterán
válasz geprombolo #12139 üzenetére
Nekem :Linukszom soha nem :Lesz, maksz epü:L mekintos. Az 1 jó do:Log, csak nem igazi a kompatibi:Litása. :Linuksz nemkő, akármifajta pingvin is vagyok.
-
geprombolo
őstag
válasz picur220 #12140 üzenetére
Mive:L nem jó a kompatibi:Litása? Annyi verzió van, azt ke:L:L vá:Lasztani, ame:Lyik a gépedde:L passzo:L. Krájziszra meg úgysincs pénzed, úgyhogy nem ke:L:L azon törd a fejed, hogy nem tudsz :Linuxon géme:Lni
A Mekrű meg annyit, hogy az még úgy se kompatibi:Lis, mint a :Linuksz. Hogy pontosabb :Legyek, csak a saját vasát viseli el.[ Szerkesztve ]
-
Ice!?
őstag
Űűűűűááááéééééóóóóóóóóóó.. Fu:L:L kész vagyok most. Dé:Lután a:Ludtam egy picikét, most meg haveromma:L megnéztük, hogy mekkora a hó. Hát jó nagy vo:Lt.
-
picur220
veterán
válasz geprombolo #12141 üzenetére
Én am az App:Le-re mondtam h nem komatibi:Lis vazzzeeeee!
Nekem van :Lóvém, csak sajnos seho:L sem vá:Ltják be a BAP-ot... Sza:L nem tudok Krájziszt venni, de nem is akarok! -
Móci
addikt
válasz puttputt #12144 üzenetére
Huh, az az á:L:Lat az va:Lami... Meg :Lehet kövezni, de én ezeket a kis vackokat nem igazán szeretem.
Ha már kistermetű, legalább egy jack russel (vagy foxi):Ha meg nagy, akkor :Lajka e:Lvtárs:
Vi:Lágura:Lom? Még szép! Bár pont ezze:L a csoda műsorra:L kezdeni...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
geprombolo
őstag
Itt írd be végcélnak a világuralmat.
-
Vakegérke
félisten
Úgy néz ki, hogy tú:Ljutottam a krízisen, és ez nagyban nektek is köszönhető. Három hét a:Latt három írásom je:Lenik meg. A harmadik ho:Lnap 8:15-kor.
Ha így fo:Lytatom, gyógyu:Ltnak tekinthetem magam, és ez jó érzés.Már kedvenc öreg parasztom is sutymorog, csak még nem értem tisztán a szavait.
Két év után ideje végre megnyugodnom.
-
puttputt
őstag
válasz geprombolo #12146 üzenetére
Ez jó. Hahá!
-
Móci
addikt
válasz Vakegérke #12147 üzenetére
Örülünk neki! Jó is olvasni újra az írásaidat...
Amúgy ez a világuralmi oldal baromság. Ki a fene akarna pusztítani? Inkább egy kellemes éghajlatú kis trópusi sziget, jó ház, egy gyönyörű lányokból álló hárem, pár motor, magánrepülő... S mindez ingyen!
Ja és háremépítés/nőrablás sincs a választható opciók között. Színész, vagy más állatfaj nem kell, van már kutyám."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Vakegérke
félisten
Szabadon vá:Laszthatónak, beírhatónak ke:L:Lene :Lennie a rovatoknak. Akkor beírhatnám az SZH-t, meg persze bármit. A duma-generátor úgyis a fe:Lhaszná:Lt szavak szerint működik.
Kezdő sorod köszönöm.
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest