Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Ez most komoly? 20k-ért ez kb egy (jobb) mobiljáték szintjén van. Ha a XIII remaster lehúzás, akkor nem tudom ezt milyen jelzővel illessem.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Raysen623
addikt
Nyílvánvalóan te egy olyan szélsőséget alkotó játékostömbbe tartozol, akik a készülő játékok 99%-a esetén nem nevezhetők célközönségnek. Mindazonáltal úgy vélem a többiek meg fogják találni ebben a játékban is azt amit keresnek.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
BubuHUN86
csendes tag
Nekem nagyon bejön! Mikulásra ezt kérem 😊
-
Wesder
félisten
Úristen... Ez a szinkron valami kicseszett idegesítő.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
KillBorn
senior tag
Nem mindenkinek jöhet be minden játék. Nekem ez nem tettszik, lehet a korral egyre válogatósabb leszek. Kicsit túl mitológiai-fantasy az irány, biztos valami újat próbálnak ubiéknál ezzel a vonallal. Nekem már az AC Odyssey is nagyon színes a korábbiakhoz képest, de ez a játék ezzel a rajzolt szerű grafikával nagyon fiatal közönséget célozhat.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
mike1334
veterán
Fú...amennyire vártam ezt a játékot, ez most nagyon nem jött be. Mondjuk a játékos is elég béna volt a folytonos kődobálás erőltetésével, de maga a játék se nagyon tetszik ez alapján...akkor már inkább a Valhalla (meg persze minden előtt a CP )
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
...hogy is írtad? Majd ha digitálisan nagyon occó lesz. Eddig nagyon bejött ez most nem egészen tudom, hogy hova tegyem most konkrétan über gagyinak hatott.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Jezusom, ez fajt.
W | W | H | W | W | W | H
-
L3zl13
nagyúr
A szinkron kicsit idegesítő, de egyébbként tetszett.
Aki hülye, haljon meg!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyébként ha van olyan kollega itt, akinek nem itthonról fórumozik és az országában elérhető a Google Stadia, akkor ott kipróbálhatja a demót, ami ingyenes.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
Jó lesz ez egy 50-es leàrazàsnàl. A csajnak a hangja sokkal jobb, az istenek szinkronja meg még mindig gagyi. Mivel szerettem az Odyssey-t ezért ezzel is biztos jàtszanék egy 50-60 óràt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai