Új hozzászólás Aktív témák

  • K82

    őstag

    válasz leslien #1320 üzenetére

    Sok választási lehetőség nincs (sajnos?); xda-n kettő van jelenleg amivel rendesen foglalkoznak is: a PixelDust és az AOSiP. Esetleg még szóba jöhet a Dirty Unicorns, ott is official státuszban van.

    A PD buildjeit próbálgattam, gyakorlatilag nem volt velük gond. Az első két-három verzióban nem ment az Android Auto, azóta már javították, így teljes értékű a ROM.
    Active Edge, Motion Sense, Now Playing, VoLTE(!) van, havi biztonsági frissítések, teljes Google csomag plusz az AOSP cuccai amiket a Google nem használ (volume key music control, secure quick settings, no power menu on lock screen - pont ez a három ami nekem kell egyébként).

    AOSiP szintén jó lehet, Gapps nélkül az üzemidő is jóval jobb lehet - kérdés a mellé külön letölthető gapps mit tartalmaz, de a méretéből ítélve (1.3 GB) a full lehet. Ha működik a nanoval is, az lenne a tuti, de egyelőre nincs türelmem kísérletezni.

    PD-vel jártam úgy egyébként h hívnom kellett a bankom ügyfélszolgálatát, aktív VoLTE mellett nem működik a "nyomógombos" menüválasztás; hívtam az OP7-ről őket, de ott meg alapból kikapcsolhatatlan, így azzal is elbuktam... El kellett kunyerálnom a zasszony telóját, VoLTE nélkül rögtön tudtam a menüben lépkedni. :DDD

    Pixel / OnePlus Pad

Új hozzászólás Aktív témák