-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"Persze cserébe tudnod kell, hogyan őröld, tamperold, hány fokon főzd le, a gépet elő kell melegíteni, tejet kell gőzölni és tárolni, több a karbantartási ideje is (költsége attól függően milyen minőséget vettél)"
Pont ezért jók a normális minőségű kapszulás kávék, mert ott ezeket megcsinálják helyetted - akár jobban is, mert míg mondjuk egy Espresso Embassyban elhiszem, hogy minden szállítmánynál lefőznek egy tucat kávét, hogy megtalálják a megfelelő beállításokat és ezeket be is tartják, addig otthoni körülmények között ez nem feltétlenül fog így sikerülni.
Az ecocafe-t konkrétan nem ismerem, de így ránézésre újhullámos helynek tűnik, gondolom azért volt ilyen markáns a különbség, mert ők nem hagyományos, olaszos pörkölésű, a keserű irányba menő kávét, hanem gyengén pörkölt, inkább savanyú* kávét árulnak, vagyis nem feltétlenül minőségi, hanem filozófiai különbségről is szó lehet. (A Dolce Gustot nem ismerem, itthon Nespresso van, az okés, előző munkahelyemen aldis Martello volt, az borzasztó.)*: ezek inkább csak irányok, ha egy kávé tényleg keserű vagy savanyú, akkor ott elrontottak valamit
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest