Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aakisan
senior tag
válasz
laceszgamer #18 üzenetére
Így vagyok én is minkettővel .Ez meg szerintem 20 dolcsit simán megér majd
-
Glenda
addikt
válasz
bbTamas77 #17 üzenetére
Kicsit próbálnának "kevesebb" vicces és bugyuta dolgot belevenni és azt mondhatnám, hogy akár jó is lehetne.
Neked nagyon nem jött át miről szól a Saints Row. A játék nagy részét sírva röhögtem. Főleg Zimos hangján. Meg a millió kétértelmű dolgon. Meg az eszméletlenül abszurd dolgokon,, mint a pixeles tank.
Épp a héten mondtam egyik haveromnak, hogy ennek a készítői, meg a Family Guyosok egy helyről veszik a füvet
-
Liquid Snake
aktív tag
Jöhet az új rész!
-
laceszgamer
addikt
Én a 3. résszel kezdtem a sorozatot, nagyon tetszett a dolog, a 4 úgyszintén, oké, hogy sokat nem változott a lényeg, de így is pont elég volt még egy adag magából a hangulatából és a sok poénból. Szerintem az 5.-re is vevő elszek, csak ne szúrják el.
-
bbTamas77
aktív tag
Az baj hogy maga a sorozat szerintem a harmadik résszel érte el a csúcspontját, és utána próbálnak izomból ebben az irányba menni, de egyértelműen felesleges.
A harmadik rész, vicces volt a maga módján, és annyira nem tűnt erőltetetten. Kicsit próbálnának "kevesebb" vicces és bugyuta dolgot belevenni és azt mondhatnám, hogy akár jó is lehetne.
A másik meg az, hogy jó lenne, ha a játék nem csak lövöldözésből állna. Minden játék el COD-sodot? Értem én, hogy a kenyérpirítóból is csináljunk Call of Duty-t, mert ma ez a menő lásd Plants vs. Zombies-t, de nagyon kincsácsi vagyok mikor fog ez lecsengeni. -
Aakisan
senior tag
Ó,én azt hittem valami jó kis SR3-hoz hasonló rész jön,új grafikával esetleg várossal.Gondoltam visszamennek az időben,ha már az elvileg a IV szerint lehetséges.Nem baj ez se lesz rossz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
LordX
veterán
Új Descent-et a népnek!
-
Glenda
addikt
A Third tetszett, a második is megvan. Remélem villantanak valami nagyot, bejön az eszetlen stílus. Dubstep gun
-
törölt tag
Mindegyik részt kipörgettem többször is, engem megvettek az száz!
-
Mans20
addikt
Remélem az ötödik rész jön,olyasmi szigettel mint a gta5.
-
james001
veterán
A harmadik rész tetszett,a 4-gyel még nem játszottam,de nem hallottam sok jót róla...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Deep Silver hamarosan leránthatja a leplet a legújabb készülő Saints Row-ról, legalábbis sok-sok jel mutat erre.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Hyundai, Kia topik
- One mobilszolgáltatások
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest