Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam182
csendes tag
-
adam182
csendes tag
válasz concret_hp #4 üzenetére
érezhető volt egy közgázos elsősnek mondod, hogy gyakjegy, nagyházi, beugró vizsga, labor...azt se tudja, hogy miről beszélsz. itt még a zh-k is ritkák az első évben. vizsga a legvégén oszt kész
www.freestylefoci.hu www.tarkaret.hu
-
adam182
csendes tag
válasz concret_hp #7 üzenetére
szvsz a kulonbseg a ket suli kozott
a bme-n nem valaszthatsz....vagy megszakadsz, vagy otthagyod. elegge kikeszitik az embert.
a kozgaz-t is lehet durvan tolni, HA komolyan gondolod. ha motivált vagy, fontos neked az eredmény, akkor itt is lehet vért izzadni. de megvan a lehetőséged, hogy leszard nagyívbe, es atcsuszkalj szepen lassan. 4 ev alatt nem talalkoztam olyan emberrel, aki hallott volna olyan emberrol, akit kibasztak. szal itt ''tudsz valasztani a nehezsegi fogok kozott'', mint a game-ben.....bme-n meg csak advanced van, ha jól hallottamwww.freestylefoci.hu www.tarkaret.hu
-
t72killer
titán
válasz concret_hp #17 üzenetére
okés, ezekszt a VIK-en nem buktacukroznak pl a villamosmérnök matekról elég durva tapasztalataim vannak. anno jó matekos voltam és beültem közéjük egy versenyre - talán a példák 1/3adával ha végeztem Infóra meg 2 haverom járt - hát nekik se volt hawwai a vizsgaidőszak
Bár tény, hogy mind a villanyos, mind az infós diploma ÉRTÉK (no meg persze az én vegyészmérnök diplomám is). Ha már tandíjat fizet az ember, legalább van értelme...30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Crystalheart
őstag
válasz concret_hp #13 üzenetére
"eddigi pályafutásom alatt a f*** vs. korrekt oktatók aránya olyan 15-20% vs. 80-85% sztem kb."
Na, ez már jobb arány, mint nekem középsuliban
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest