Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
A magam részéről csak és kizárólag olyan töltőt használnék/vennék, amihez az Apple a "nevét adja". Nyilván a legideálisabbak az Apple saját töltői. Az, hogy egy csomó cég gyárt elméletben megfelelő töltőt, semmit nem jelent, ha az Apple nem adja áldását rá. Egy példa: Volt itt nálunk gyakorlaton egy srác, XS-e volt neki. Panaszkodott rá, hogy nem tölt rendesen, és vinni akarja gariztatni. Mondta, hogy valami gyorstöltője van, és egyik napról a másikra elkezdett hektikusan tölteni, de csak a XS-t, barátnője (nem tudom pontosan milyen, talán 8-as) iPhone-ját tökéletesen tölti. Ebből azt gondolták, hogy a teló szar. A kábel is lazán állt a csatlakozóban, mintha az kikopott volna, vagy ilyesmi. Megnéztem, és kölcsönadtam a srácnak a sokak által szidott 5W-os gyári töltőt, és láss csodát, hiba nélkül töltötte a készüléket, és a kábel is úgy cuppant a helyére, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Szóval, nem a készülék volt szar.
Egyszóval, lehet itt ilyen-olyan nem Apple töltőket linkelgetni, lehet, hogy tök sok jó is van köztük, de ha biztosra akarsz menni, vegyél Apple töltőt, akármilyet. Az való hozzá! Ha gyorstöltő kell, azt. Pont.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest