Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Nem értem miért kell egyfolytában szidni az új cuccot!
Aki nem tart rá igényt nem szeretne váltani 2600k 3770k procikról,továbbra is rendelkezésükre áll a fent emlitettt processzorok saját topicja!
Ha nem éri meg váltani akkor örülni kell tovább a saját (nehezen) megszerzett cuccnak és lehet fényezni azokban a topicokban! (jogosan,mert azok is jó cuccok,tudom,van tapasztalat)
Viszont én nagyon örülnék neki ha az uj gépem alkatrészeinek topicjaiban nem ezeket kellene olvasnom!Végülis én csak egy ember vagyok,majd legfeljebb nem járok ide!
Igaz nekem ilyen alkatrészeim vannak,de az ugy sem számit ebben a topicban.Ha vki ki akarja próbálni ahogy én is,ugy is meg fogja venni,függetlenül attól,hogy mit hordanak itt össze egyesek. Aztán ha nem tetszik bármilyen oknál fogva akkor eladja. Ennyi.
Az,hogy ki mit vesz meg,vagy mit akar vagy mit nem,vagy mire van pénze az mindenkinek a saját dolga.Akinek pedig ez fájdalmat okoz az meg is érdemli![ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
priti
addikt
Egyfelől értelek, másfelől nagyon nem. Mintha meggyőzött volna valaki, hogy az architektúra biztosan rossz. Szerintem a ZiiLabs-os történet és semmi más, de ezt te tudod. Szerintem a friss szellemi tőke "beavatását" követően érhet minket meglepetés simán...
Amikor azt írod, hogy az Intel már saját utat jár és már nem másol és emellé a "rossz" indoklása meg végsősoron AMD és NV mintákra épülő eltérésre van levezetve... azér' az nem következetes.Egyrészt ha szoftveres a probléma, akkor már a mostani hardver teljesítményét sem ismerjük pontosan, így arról beszélni hogy mennyivel több tranyó kell majd a konkurencia követéséhez elég meredek.
Másrészt ha feltételezzük, hogy igazad van abból sem feltétlen következik egy "eröltetett" követés -asztali fronton legalábbis- egy olyan helyzetben, amikor az Intelnek akad jó CPU-ja és más dolga sincs IGP-s versenyhátrányban, mint adni olcsón egy jó procit játékra ami mellé belefér a keretbe egy külső VGA-s konfig. Még mindig nem elég erős az IGP ahhoz, hogy ez ne üssön mindent.
Itt a játékipar azért erősen játszik, lássuk be az Intel IGP-je másra azért vállalható. Azért annyira nem szar.
Én a tokozáson belüli multit kizárnám, de egy talánt megér, ha eröltetett a menet, de mér' lenne olyan nagyon eröltetett? Nincs ez túlspirázva?
Aki nem játszik, annak fel sem tűnik a különbség. Az idősebb játékosok fele weblapokon játszik, meg telefonon. Elég ez az IGP.
Ha igazad van, akkor az "új csapat" már ezerrel nyomja az új architektúrát, és ez az a mellékág, ami senkit nem érdekel, csak kijöttek vele "izomból duplázva", hogy valami legyen, ha nincs igazad akkor még új architektúra sem kell.
Azért annyira nem sok idő 1-2év, hogy egy Intel ne húzza ki röhögve. Jó, nem lett olyan erős, de erősebb... elég is a többségnek bőven.
Talán egy picit tud csippenteni az AMD egy átmeneti időszakban a piacból, de aztán rögtön el is veszítheti kisvártatva. Annyira nem tűnik ez nagy kalandnak. Ez a tiktakk a saját hülyeségük. Bármikor el lehet felejteni.Hardverlesen
-
Milgram1
aktív tag
Én maradok az i7 860-nál
-
dezz
nagyúr
válasz fermacht1994 #593 üzenetére
Azért remélem, nem minimálbérből finanszírozza ezt "anyuci"...
(#601) peti_s: Nem felesleges. Google: heterogén programozás, OpenCL... Több FLOPS van benne, mint a CPU részben.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
félisten
válasz ermisukrám #613 üzenetére
A steamroller magról még nem sokat tudunk. Lehet, hogy nagy fejlődés lesz, de az is lehet, hogy a piledriverhez hasonlóan apróbb lépcsőfok. Én őszintén remélem a legjobbakat. viszont a gyártástechnológia sokáig szívás lesz az AMD-nél. Nem tudom, mi erre a megoldás, de az intel egyelőre beérhetetlennek tűnik e ponton.
Meg a bulldozer felépítése is kísértetiesen hasonlít az intel féle netburst-re. Nem értem, hogy miért emellett döntöttek.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz ermisukrám #616 üzenetére
Az adatokból én azt hámoztam ki, hogy azért, mert egységnyi teljesítményhez mérve sok a tranyó benne, magas frekin megy, és még a gyártástechnológia is le van maradva.
Ebből az első kettő probléma fura számomra. Miért egy sok tranyóból megvalósítható, magas órajel igényű felépítést választottak?
Benézték? Az integráció miatt ez lesz a nyerő a jövőben? Vagy tudták, hogy nem lesz elég jó, de nem volt jobb ötletük?
Fogalmam sincs...[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Mahrenburg
őstag
-
nagyúr
válasz Mahrenburg #618 üzenetére
Szia!
Ezzel asszem válaszolok.
Az alaplap időben megérkezett.
Csináltam pár képet.
MSI Z87-GD65 Gaming:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Egyenlőre Geil Evo 2133 C9 ramok lesznek benne.
Mivel a ddr3 topic kihalt igy nem tudom egyenlőre eldönteni melyik 2666 vagy 2800 esetleg vmi jófajta 2400 ram legyen.
Egyébként lehet utána járok,hogyan lehet beszerezni az MSI 3GHz Gaming Edition-t.ZeroDK : Azt hittem tudod mi az a haribo,ez egy gumicukor gyártó cég.
Na de komolyra forditva...
Ahonnan vettem (overclockers.uk),gondolom ott rakták bele ajándéknak (szokásuk a meglepi).Olvasgatások után ezt a lapot találtam az egyik legjobbnak.
(amig nem jönnek az csucs lapok)Na hagyjatok békén amugy meg...
megyek gépet szerelni-telepiteni.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Mahrenburg
őstag
válasz akoska07 #619 üzenetére
Köszi szépen az alapos választ!
Jól fest! Élőben "masszív", minőségi lap?
"amíg nem jönnek a csúcs lapok" - Melyik lap a "végcél"?
Kellemes szerelést-telepítést!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
toyone
őstag
válasz akoska07 #622 üzenetére
Adata 2400mhz-s XPG-t használunk tesztekhez. Egészen jól megy CL11/CL12-ben, jó memóriavezérlővel subaru megütötte a 3ghz+
Egyébként a "szokásos" G.skill tridentek , corsairok a durvák. Illetve az Avexir cuccai[ Szerkesztve ]
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
RI/OS
őstag
Na én is össze raktam a Z87 sabertooth+4770K kombót.
Elsőre: rohadtul melegszik tuning alatt. (3770K-hoz képest is)
[ Szerkesztve ]
-
Zodicus
senior tag
-
törölt tag
válasz ermisukrám #633 üzenetére
A nagy tuningtól lelökte a sapiját
-
Mahrenburg
őstag
Köszi a választ!
Ha megjön az alaplap, írnál pár mondatot a benyomásaidról?
Előre is kösz!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
tomic
addikt
válasz ermisukrám #641 üzenetére
6ghz-hez azért már nitró kéne.
Szerintem ezzel a lap és proci kombóval inkább előtérbe helyezte a 2011 lapok vásárlását azoknak, akik új gépet raknának össze.
Ráadásul az csak az alap proci amit bele rakhatunk,ami nem kazán. -
_Atesz
addikt
Szerintem se lehet véletlen a "száraz" paszta.. lásd az előbb linkelt videót.. Ekkorát nem tévedhetnek sorozatban.
-
törölt tag
Én tisztában vagyok, hogy ez a legjobb megoldás, de a félsz az bennem van sajnos, hogy mi lesz ha... Úgyhogy maradok a gyárinál, talán egyszer beadom a derekam aztán lepöccintem.
Csak vissza is kellene majd valamivel ragasztani, hogy ne mozogjon rajta, bár az alaplap CPU rögzítője oda fogja -
masholnap
senior tag
nem értem, miért nem dobott még ez ügyben senki sem egy csinos kis lejárató kampányt. annyira nyilvánvaló, hogy eszük ágában sincs a K végződésű procikat jól összerakni, sőt, inkább siettetik a megdöglését. ez még véletlenül sem véletlen , ez teljesen tudatos. moddereknek adhatnának inkább összeszerelhető proci kit-et
kb kicsit olyan ez, mikor a notikat a legszarabb takonnyal nyalják össze, és még azt sem normálisan kenik oda
-
tomic
addikt
válasz #97716736 #644 üzenetére
Félre értesz. Én ellenzem ezt!
Anno mikor nekem volt 3570k akkor én is gondolkodtam rajta. Kint is volt már az asztalon. Szike a kézben és el is kezdtem. De meggondoltam magam.
4.5ghz-n használtam és ekkor a linx alatt 75 fokos volt.
Értelmetlennek találtam. Ráadásul gari is ugrik ilyenkor ugye. -
tom_tol
addikt
"ha 6GHz körül elmenne a 4770 léggel."
Honnan jönnek ezek az ötletek ?masholnap #645 Hogyan kellene "jól összerakni" ?
-
masholnap
senior tag
pl lehetne jobb anyagot is rakni a két felület közé tulajdonképpen egy filléres cuccon múlik az egész.
egy kicsit más szemszögből: az erőteljesebb melegedés miatt a fogyasztása is nagyobb lesz a gépnek, ez globálisan rengeteg energia fölösleges elpazarlását jelenti
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest