- [Re:] [RIOS Gépház:] Új prémium feature: letiltható (kikapcsolható) a hozzászólás a hirdetésekben
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [suste:] Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Hozzászólok Aktív témák
-
electrodoki
aktív tag
Sztem húzzál a psfanboy topicba... Én ezért a játékért veszek egy XONE-t... De PS-t akkor sem vennék, ha fele ennyibe kerülne az interaktív filmjeivel, amiket játéknak hívtok... Hagyjuk a témát sztem.. Még mielőtt beszólsz, az én pénzem, és arra költöm amire akarom. Ha úgy tartja kedvem, egy ilyen SZUTYOK-ra, ahogy te nevezed...
[ Szerkesztve ]
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
davidsone
addikt
nincs ps-m
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Prézli21
senior tag
Jönni fog, csak kicsit késve mint a Tomb raider, nincs gond
Ezt mibol gondolod? Nekem ugy remlik az MS-nel van a license (ugyan most nem talalok hozza referenciat) es ebben az esetben jo esellyel marad exkluziv, az Alan Wake portjat sem voltak hajlandoak penzelni, azt a remedy finanszirozta sajat zsebbol, de akkor ugye a jogok naluk maradtak.
Remember when there was a tomorrow. Remember where it all began. Remember Reach.
-
cyberkind
nagyúr
Az Xbone topikban beszéltük még tavaly is, meg ott volt valami hírféleség, innen veszem.
De ha az is marad, szinte ingyen lehet venni boxot, olyan szinten dobálja már a M$.[ Szerkesztve ]
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
cyberkind
nagyúr
Nem is tudom, tán azért mert így is elég kevés az exkluzív cím a boxra, és emellett alig viszik, tökmindegy milyenek az akciók?
Ellenben a Sony-nál.
Nálam ez nagy negatívum, ami közre is játszott abban hogy inkább minél előbb eladom a boxot.Amúgy nem lenne ezzel baj, csak a konzolokat épp az exkluzívok adják el.
[ Szerkesztve ]
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"
-
cyberkind
nagyúr
Én is, ezért kellett újra a játékosabb pc, sajna konzolra nincsenek olyan gyöngyszemek mint a régi/régebbi játékok.
Hozzászólok Aktív témák
gp Az Xbox One játékosok egyik legjobban várt játéka csak jövőre jelenik meg.
- OpenMediaVault
- DIGI internet
- Elite: Dangerous
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- [Re:] Máris befutott a Mi Note 10, vele együtt pedig a Note 10 Pro
- [Re:] Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- [Re:] Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- UPC: analóg / digitális TV, internet, vezetékes és mobiltelefon
- [Re:] Bemutatkozott az ASRock Radeon RX 5500 XT Phantom Gaming
- Napelem
- További aktív témák...
- Corsair CS550m 80+ Gold tápegység (550W, Fél-moduláris, 1 év garancia)
- Majdnem Féláron! Steelseries Siberia 650 gamer fejhallgató
- DELL OptiPlex 9020 USFF HTPC | i5-4570S 4x3.20 GHz | 8GB | 120GB-1TB SSD/HDD | HD4600 2GB DP | SZÉP
- Ezt a gépet nem teszed az asztal alá [gamer PC]
- Fotó Nyomtató Canon SELPHY CP1200+Patron és papír (Újszerű, karcmentes)