Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
A Bethesda show-n kíváncsi vagyok kit fognak kiállítani szövegelni, és mennyire fogják kifütyülni
-
ProEvoFan
nagyúr
Ubisoft lehetséges "EA accesshez" hasonló szolgáltatása érdekel. Tizedikén kiderül.Remélem jön ps4re is.
-
pelgrim_v1
tag
Sajnalom a Sony hiányát. Mindig jó műsort rittyent össze
-
Wesder
félisten
válasz pelgrim_v1 #3 üzenetére
Felesleges kimenni nekik mert, tegnap lement a DS trailer.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
rdt89
addikt
Microsoft előadása nagyon érdekel, plusz az Ubi EA Access szerű újdonsága. nem sok bejelentést várok de azok remélem ütni fognak.
-
Juhaszatti
addikt
Hallottam egy Fable 4 pletykát. Valószínűleg kicsi az esélye hogy igaz, de ha valóban ott lesz a shown, engem már megvettek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wellin9
tag
Sokat nem olvasok az új generációról,remélem azért kicsit nagyobb fejlődés lesz,mint ami volt az előzőnél. Arról van pletyka, hogy mikor érkezhetnek,ha idén bemutatják ?
-
Wellin9
tag
Valahogy sejtettem. Szerinted ez mennyire befolyásolja a már kvázi bejelentett Micro játékokat ( Sonynál nem hiszem,hogy megvárják a már bejelentett játékokkal az új generációt ) az új Halot,Gearset,Fablet vagy amit hegeszthetnek,minden csak 2020 végén/2021 elején várható ?
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #20 üzenetére
Ez én sem értem, meg hogy mivel élne vissza.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
Szerintem arra gondol,hogy a nextgen játékokat csak ps5-ön játszhatod (hihetetlen) míg Xbox oldalon pl. a GTA6-ot lebutítják One-ra is. Szerintem egy: ezt nem a platformholder dönti el; kettō: mazochizmus a köbön. Képzeljük el a Witcher3-mat x360-on [link]
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #22 üzenetére
Nextgen 1.-2.-3. évében még biztos jönnek PS4/XO-ra is a jàtékok szerintem.
-
hombre[EU]
veterán
Én annak a híve vagyok,hogy minél hamarabb fejezik be a crossgent, annál jobb lesz késōbb nekünk, gamereknek. A nextgen gépekben rejlō potenciál kiaknázásához el kell felejteni a prevgen határait. Nehéz lesz a kiadóknak elengedni ezt a 150milliós ps-xbox bázist, de az "elsō fecskék" után kénytelenek lesznek
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #24 üzenetére
Igen, ebben egyetértünk. Most az X-et és a Pro-t is az S/Slim fogja vissza.
-
melega
őstag
Ami érdekel:
Microsoft hivatalos konferencia, kíváncsi vagyok a BioWare ot lesz e bemutat e valamit a Dragon Age 4-ről?
Akkor a From Software ott lesz e bejelentenek e egy Sekiro 2-őt?Akkor a Bethesdától egy Doom Eternál megjelenési dátumot várok, és egy Evil Within játék bejelentést.
A Squere Enixtől pedig az Avangers bejelentést.Ami még érdekel Az Ubisoft bejelent e új Ac játékot? Az biztos nem lesz 2020 előtt. Az AC Legionról láttam videót ami Rómában fog játszódni.
-
Norb79
őstag
válasz hombre[EU] #22 üzenetére
Vagy a GTA5-öt x360!
-
Norb79
őstag
válasz hombre[EU] #30 üzenetére
Én is, és végig is toltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés