Új hozzászólás Aktív témák

  • Tusuka

    tag

    válasz bubus66 #5648 üzenetére

    Szia,

    egyrészt az összefoglalóban ez van írva: "Figyelem!!!Nem egyértelmű,hogy a bootloader nyitása nem jár garanciavesztéssel,így ezt mindenki csak saját felelősségére tegye!!!"
    Ha netán garancia vesztéssel jár, akkor majd a szervizbe mondjam azt, hogy dehát bubus66 azt mondta, hogy nem jár gari vesztéssel :)

    másrészt, azzal, hogy azt írod, hogy rakjam vissza a régi verziót kvázi "elismered", hogy valóban a 170-es verzióval gondok vannak, ezért rakjam vissza a régit. Ha hardveres probléma lenne, akkor nem segítene semmilyen verzió sem. Nem értem, hogy miért kell ezt bizonygatni, hogy nincs vele gond.

    Tovább megyek, hidd el, nem csak azért nem akarom megcsinálni, mert sajnálom rá azt az x órát és nem akarok kockáztatni, amikor boltból vettem egy új telefont, hanem úgy gondolom, hogy a leírásban szerelő lépések nincsenek lepróbálva minden platformon. Pl, fogadni mernék, hogy win 8.1 x64, dell D5540 alatt sem. Arról nem beszélve, hogy nem szeretnék mindenféle "ismeretlen programokat" telepíteni a gépemre, azért mert a 170-es rom gyárilag szar. Ha beismerik/beismered, ha nem.

    Írhatnék példát autó, laptop, vagy bármi más területre (ami talán közel áll hozzád a telefonok mellett), de úgy gondolom, hogy nincs érelme, mert vagy megérted/elfogadod enélkül is, vagy azzal sem értenéd meg.
    Részemről itt a témát lezártnak tekintem, természetesen elolvasod a válaszodat, amennyiben lesz.

Új hozzászólás Aktív témák