Új hozzászólás Aktív témák

  • bubus66

    nagyúr

    válasz zsigaa94 #3993 üzenetére

    (#3993) zsigaa94

    Semmi másért csak azért, hogy az olyan usernek mint te vagy ne legyen, gondja a telefonjával vagy esetleg letéglázza. Ezzel nem spamelunk tele semmit sem. Azért build számot nem kellene a ROM-al keverni. Ha nem tudod, hogy mi mit jelent akkor kérdez meg.

    De le írom neked, a 140-es egy az egy vodás frissítés ugyebár akkor, hogy került a tiedre? Mivel a Vodás 130-as volt.

    Sok esetben nem is jártok jól ez lesz, rossz az nem megy

    Igen, de mi legalább eljárunk és kiszűrjük a hibákat, amit most linkeltem az egy béta 5.1.1 (ki mered próbálni?) mert egy user volt aki felajánlotta, hogy ki próbálja. Ugye, ha Ő ki próbálja és le írja tapasztalatait, akkor abból csak tanulni lehet.

    Te pl- milyen próblémát ataláltaál a 140-esben és esetleg megosztottad itt a fórumon??? Pl a 170-171-nél javítva van a névjegyzék próbléma stb. Viszont jöttek visszajelzések, poztiv- negetív irányból is. Szeretnék töled kérni pl a 171-ről egy vissza jelzést, mert én eddig meg vagyok vele elégedve.

    (#3994) Zsocy155

    Igen de kérdések maradnak el mert tele spammeljük a fórumot.

    (#3992) egabi71

    Holnap lehet, hogy felteszem csak ahoz jó párszor kell telepítenem majd, egy 046 +vendor kell egy 132- és a végen a béta ha nem jó akkor 049 +vendor + 133 + OTA 171

    [ Szerkesztve ]

    A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Új hozzászólás Aktív témák