Új hozzászólás Aktív témák

  • hockeyapu

    aktív tag

    válasz Aryon87 #10153 üzenetére

    Komolyan nem tudják az emberek milyen jó dolguk van ios nélkül!
    Az első két hétben miután megvettem , vagy tizen mondták a Szifonos ismerősök közül, hogy na végre vettél telefont ! :F Szószerint, volt aki még a vállamat is megveregette! :B
    Szóval boldog tulajdonosa lettem egy Szifonnak, gondoltam beállítom a megszokott cuccaimat.
    És kezdődött a pofáraesés ! Első dolog a csengőhang: Ub40 Homely girl, aha ehhez fel kéne rakni a zenéimet, amiröl csak álmodtam! Mert nem lehet! Én ha tehetem csak flacot hallgatok (kövezzetek meg, vájtfülű. vagyok) Illetve lehet mert nem hagytam magam, de a maradék hajam is kihullott közben, aztán ezt még hallgatni is, kész agyrém! A csengőhangokhoz meg nem rendelhetsz csak úgy egy zenét, lehet hozzá venni 256 kemény magyar forintért (lehet már több), de az is csak egy 30 mp-s blokk ! Mi van? Persze külön programmal lehet csinálni asztali gépen, csak macerás.
    De az igazi fekete leves csak néhány hét után jött! Kb 3 hét után vissza akartam nézni a híváslistámban néhány telefonszámot, ebből bogarászom ki sokszor, mit csináltam, ez létfontosságú a munkámhoz, mert rövid az agyam! Ha az Asszony nem kapja ki a kezemből a Szifont , darabokra töröm és megugrálom. Csak az utolsó 100 hívást mutatja és ott sem tudsz összesített listát nézni egy adott számról! Persze nem hagytam magam, elmentem a szifonos boltokba, ott bizti tudnak segíteni, fogalmuk sincs róla. Nagy nehezen kikugliztam, hogy 1000 hívást tárol el. Nagyszerű és azt hogy lehet előhívni, hogy mind lássam? Sehogy! :Y Csak úgy látod azt az 1000 tárolt számot ha az utolsó 100-ból elkezded törölni, akkor beugrik a következő! Téptem volna a hajamat, de az már nem volt, mert addigra kihullot! A torrentezés, totalcommander…felejtős.
    A Szifonosok más embernek érzik magukat! Mostmár Én is TOTÁLHÜLYÉNEK ! :W

    [ Szerkesztve ]

    "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...

Új hozzászólás Aktív témák