Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
glspeter1
őstag
válasz Ferenczi Áko #19168 üzenetére
Detto.
Ugyan én nem nyomkodom egész nap, így röhögve elvan 2 napig. Vagyis csak volt.
Kb. 2 hete már az első nap annyira lemerül, hogy gondolkodnom kell rajta, hogy töltőre tegyem-e este.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
glspeter1
őstag
Találkozott már valaki olyannal, hogy frissítés után (emui 12) nincs szolgáltató ?
Mintha benne sem lenne a sim kártya.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
glspeter1
őstag
Sziasztok!
Próbálta már valaki közületek az android autót MBUX-es merciben ?
Mert nekem sem bluetooth-on, sem pedig kábellel nem tud csatlakozni.
Bezzeg kollega Redmijével gond nélkül megy vezeték nélkül is.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
glspeter1
őstag
válasz Ferenczi Áko #20801 üzenetére
"mindig a kártyás fizetéseknél van gond, és persze engem néznek hülyének"
Futárként ezt sajnos teljes mértékben alá tudom támasztani.
Limit túllépésnél imádom a "próbáljuk meg még egyszer" eseteket is.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
glspeter1
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan szerviz Zalaegerszegen vagy Szombathelyen ahol egy P30 Pro-ban gyári (ismétlem, GYÁRI) akksit cserélnek?
3éve van nálam a kicsike és nem sok kedvem van lecserélni (nem is nagyon lenne érdemben mire), mivel tökéletesen kiszolgál. Az akkumulátort leszámítva, mert az már igencsak gyengécske.
Szóval ha van ilyen hely az adott településeken és tudtok róla, kérlek ne tartsátok magatokban!Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
glspeter1
őstag
Nekem is ugyan úgy 21 októberi jött.
Be is vittem egy Szombathelyi szervízbe ahol közölték velem, hogy nem csinálják meg mert gyárival sem lesz jó. Valamit át kell még forrasztani. Fel tudják küldeni a Huawei-hez és ők kicserélik 25-30ezerért. Hát mondom köszi, de köszi nemÉlj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
glspeter1
őstag
Csak nálam jelentkezik a hiba vagy másnál is előfordul?
Igen gyorsan elkészül az adott kép, a kezem a lehető legstabilabban tartom (próbálom) és még is elég homályosra sikerül összességében.
Vagy a gyári kamera app lett ekkora f*s? Mert mintha régebben jobb képeket lehetett volna lőniÉlj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest