Új hozzászólás Aktív témák

  • -Maci-

    addikt

    Sziasztok.

    Gondolkozom egy P20pro - > P30pro ápgréden. Csomó mindent olvastam, de maradt 1-2 bagatel kérdésem. Sajnos csak kiállított P30pro - t tudtam megfogdosni, amin Emui 9.1 volt. Úgy sejtem már van frissebb verzió(?).
    A készüléken futó bolti demo miatt épp a zár képernyőt és az AOD - t nem tudtam megnézni. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
    - A mostani P20pro - nál sem értem (szégyen), hogy az aktív AOD csak a megjelenített pixeleket haználja, az összes többit nem? Tehát elvileg a feketén maradt részek inaktívak, így nem fogyasztanak?
    - A p20pro aktív AOD mellett nézi, hogy zsebben van e a telo, vagy sem?,! Zseb esetén fekete a képernyő. Ez nem módosítható. Ez a P30pro - nál is így van? Csak mert szerintem e miatt eszi az akksit. De cáfoljatok meg.
    -Visszaolvasás nélkül is sejtem, hogy szinte örök téma lehet a kamera. Tudtok adni egy jó linket, ahol elmagyarázzák a működést fogyatékosoknak? A téma indító cikk ezen része kicsit magas nekem. Mikor melyik lencsét használja, mikor van optikai képstabilizátor stb...
    -Végezetül pedig: Aki P20pro - ról váltott, megérte kamera téren? (nem várok összehasonlító esszét, elég egy igen/nem).

    Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

    If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

Új hozzászólás Aktív témák