Új hozzászólás Aktív témák

  • gulyasa

    őstag

    válasz cellpeti #13613 üzenetére

    Rákerestem a tévédre az LG terméktámogatás oldalán.
    A használati útmutatóban kétféle WiFi-s telefonos csatlakozási módot ír le.

    Az egyik a "Megosztás", amihez fel kell a telefonra telepíteni a Play-ről az "LG TV PLUS" alkalmazást. Az alkalmazást elindítva a telefonon lévő fájlokból tudod kiválasztani, hogy mit akarsz megnézni/lejátszani a tévén.

    A másik a "Miracast" mód, amihez be kell kapcsolni a Screen Share-t a tévén. Ha egymásra csatlakoztak, onnantól a tévén nézheted a telefon kijelzőjén megjelenő tartalmat.

    Mondjuk érdekes, hogy a leírásban nem tér ki a WiFi direct csatlakozásra, és mindkét esetben router-es hálózatot ajánl...

    Aztán még létezik vezetékes mód is (MHL), amihez kell egy USB C-type - HDMI átalakító kábel. Ehhez is be kell kapcsolni a tévén a Sceen Share-t.
    Utóbbit én is használok néha egy másik típusú régi LG tévén. Ezen belül van két mód. Az egyik a "Desktop" mód, amikor a tévén egy windows-szerű asztal látható és telefon pedig touchpad-ként működik. A másik módban a telefon kijelzőjét lehet kitenni a tévére.

    Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1

Új hozzászólás Aktív témák