Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz donjohnson #8032 üzenetére

    Én is a 360-on "ragadtam" (független, dual-SIIM). Nekem még nagyon új a telefon, szóval nem tudom, hogy mit várjak tőle...
    A héten - ahogy ígértem - nyüstölöm majd egy kicsit kocsiban, és - ha olyan lesz az idő, - napon is.

    Más:
    1. Szerintetek érdemes-e az NFC-t kapcsolgatni? Másképp: bekapcsolt, ill. aktív NFC, kikapcsolt készülék mellett aktív-e? Fogyaszt-e áramot? Vagy olyan mint pl. a közelség érzékelő, ami csak bizonyos esetekben )pl. telefonálás) működik?
    2. Mitől függ az, hogy egy bluetooth-os hangszóró hangerejét adott készülék direktben tudja-e vezérelni vagy sem? Nekem van egy pici Anker bt--s hangszóróm, amin van külön hangerő állító gomb. Ez a Lenovo tablet-emmel szépen működik is. Akár a tablet-en, akár a hangszórón állítom a hangerőt, az mindig "szinkronban" marad. A régi telefonom (Xiaomi Mi2s) ezt nem tudta. Ott előbb fel kellett tekerni a hangerőt a hangszórón, majd a telefonról tudtam "adagolni", hogy mennyire legyen hangos. Akkor ezt betudtam a Miui-nak.
    Sajnos ez EMUI is ugyanígy viselkedik. Van erre valamilyen beállítás / trükk? Ti mit tapasztaltok?

    (#8034) LadyBoy
    Akkor OTA-n még másnak sem jött meg a 365?

    Autós használat: Én minden telefonomat eddig úgy használtam autóban, hogy rá tudtam irányítani az egyik szellőzőt. Anélkül szerintem az korábbi készülékem nem élt volna 4+ évet. Egyszerűen az üveg mögött mocsokmód fel tud forrósodni. Anno még a régi PDA-mal tapasztaltam ezt. Az sokszor nyavalygott, hogy melege van (ilyenkor a töltést le is kapcsolta). Akkor fogadtam meg, hogy készüléket soha többet nem teszek így ki direkt napsütésnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák