Új hozzászólás Aktív témák

  • Larkin 89

    csendes újonc

    Sziasztok! Lassan én is eljutottam a vásárlásig, Auchanban volt most akciós.
    Na de nem egyszerű.

    Az lenne a kérdésem,hogy lehetséges,hogy a kirakott bemutató darabjukat fogom megkapni?

    A történet:
    Fekete verzióban szerettem volna megvenni a telefont, az nem volt (csak a kiállított darab) sem ott, sem egész Bp-en egyik áruházukban sem, megnézték. Viszont a központjukból tudnak házhoz szállítani, hétvégén kiszállítják, jövőhéten nekem már bajos lenne az átvétel ezért ennek nagyon örültem.
    Elküldtek a műszaki pénztárhoz, hogy nézzünk időpontot hozzá. Ott azt mondták, csak fizetés után tudnak időpontot nézni. Ez megtörtént, és akkor derült ki, az ügyintéző számára,hogy más céggel dolgoznak más munkarendben, jövőhéten lesz szállítás.
    Kértem,hogy az áruházukba rendeljék akkor, mivel nem tudott napot és időpontot mondani előre, én pedig nemtudok emiatt otthon maradni 3 műszakban dolgozom, nincs az,hogy este 6-tól biztos otthon vagyok, egyik nap átveszem amikor odaér.
    Próbálkozott a hölgy egy db-ig, többedmagával, de a rendszer visszadobta a rendelést. Így azt mondták nem akarnak váratni ez így nem állapot ( ekkor járt 1 óránál a vásárlás), menjek haza a papírokkal, majd hívnak.

    Hívtak is egy órán belül,hogy kedden érkezik az áruházba, nem tudják hánykor, menjek szerdán akkor biztos ott lesz.
    De nagyon szenvedtek, és bennem felmerült az a gondolat, hogy lehet, hogy fogják és becsomagolják szépen azt ami ki van rakva bemutató darabnak? Ugye nem?
    Ha igen ennek lesz nyoma? Gondolom a telefonon biztos lenne. Egy picit akadozó, lassabb készülék, nem szeretném azt megkapni, régóta gyűjtögettem a váltásra.

    Ha nagy zöldséget kérdeztem akkor elnézést, de eléggé nyugtalanít.

Új hozzászólás Aktív témák