Új hozzászólás Aktív témák

  • Erdész85

    csendes tag

    válasz <Adamsky> #13930 üzenetére

    Nem fogom tudni megnézni a bt módokat már, mert sikeresen hazavágta a telefont a 9.1 és a hisuite. Support elismerte, hogy hibás a hisuite valamint a huawei backup és garis javítást ajánlott a telefonnak. Szal sikerült megint kitenniük magukért.
    Pár órás küzdelem árán sikerül visszatenni 9.0-t és felfrissíteni, de nagyon gáz a telefon rendszer navigációs része, valamint akadnak az alkalmazások is, uh ha a héten nem is, de a jövőhéten megy szervízbe. Remélem sikerül a szép hosszú hibalistát javítani, mert még legalább 2 évig szeretném használni.

    "Adatmásolás: miért nem használsz wifi-t?" Asztali gépembe nem tettem wifi modult, mert nem igazán érzem a szükségességét. Kicsit régi módi vagyok plusz munkahelyi tapasztalatok miatt használok adatmásolásra szinte minden esetben kábelt.

    "- a P10-ről tudunk tölteni egy másik eszközt." Ez nekem annyira nem új, mert kezdetektől fogva tudta és olykor használtam is a mini bt fülesem töltésére.

    Esetleg megtudná mondani valaki, hogyan lehet letiltani teljesen a google segéd-et?
    Hiába kapcsolom ki a gesztusoknál, és tiltom le az google alkalmazást, akkor is ottmarad egy fehér keret és egy korong a külső navi gomb használatakor.

Új hozzászólás Aktív témák