Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz wdx #12446 üzenetére

    " .. sok újdonságot hoz, de nem kell nagy dolgokra gondolni ... "
    Na, ja ... csak akkor érteném, hogy mire a (fő) verzió váltás. Van egy olyan rossz érzésem, hogy az Android fejlesztés egyik - ha, nem legfontosabb - szempontja, hogy nőjön a verziószám.
    Tudom, tudom, hogy a motorháztető ez-az változni szokott, csak ezen változások többsége vagy kihasználatlan marad és/vagy semmi újdonságot nem hoz a (vég)felhasználó számára.

    " ... navigálási módszer ... "
    A gesture vezérlésre gondolsz? Arra kíváncsi leszek én is. Miui-n már nyomkodtam. Nem rossz, ill. biztos lesz olyan, aki kifejezetten hasznosnak tartja majd. Mondjuk P10-en a home gombos vezérlésnek elég nehéz valódi konkurenciát állítani ...

    " ... hangerő gombra média hangerő az alapértelmezett ... "
    Na, erre mondom, hogy a helyükben én ilyen szintű fejlesztéssel nem "büszkélkednék". Fogadjunk, hogy az értesítési és a csengetési hangerő - még mindig - nem állítható külön.
    Ja, és ha már média hangerő. Inkább több "lépcső" kellene bele, hogy sokkal finomabban lehessen hangerőt állítani. A gyártók (és a Google) még mindig nem jutottak el odáig, hogy ilyen alapvető dolgot tudjon a rendszerük. GravityBox-ban hány éve is van mindezekre megoldás? 4 éve biztos.... :(((

Új hozzászólás Aktív témák