Új hozzászólás Aktív témák

  • bubus66

    nagyúr

    LOGOUT blog (1)

    válasz pity02 #3127 üzenetére

    Viszont lehet, hogy neked működik, neki meg tégla lesz...

    Persze rajta múlik de én az XDA-s ........... lebeszélném, mivel könnyen lehet blokk tégla...... Olvasd el a Cunaja mester írását, a P10-es topikba, de azt hiszem már itt is idéztem belőle.

    Nekem anno volt kettő P9 Lite az egyiket simán teletelepítettem (vagy is cseréltem rajta oeminfo-t meg custom.bin-t) a másik meghal ugyan azzal a módszerrel (kb 2 napom volt mire rájöttem mi a gond), és amikor átírtam a toolkitett akkor jó lett a másik is..

    Csak ezért mondom, ha ért is hozzá (amit nem is vonok kétségbe) és vállalkozó szellemű is akkor neki lehet állni.

    Nem a gyártó fogja javítani ha nincs kinn az a build amit feltetettél hivatalosan nálunk OTA, amit esetleg több usernél is jelezett, (termesztésen amint az OTA-n megjelenik akkor az FF feltett garanciába javítható lesz) akkor az neked mindegy mit mutat (különben az meg az IMEI alapján van). De vidd el szervizbe ha szerencséd van át csúszik 1000-ből 1-át megy, ha nincs akkor buktavári gedeon van elhiheted nem az első és nem is az utolsó lesz amit csinálnom kell majd mert ez miatt a szerviz vissza dobja...

    A HiSuite is azt írja ki, hogy hivatalos, de a szerviz szerint nem az...

    Nem akarok veled vitázni de elhiheted, hogy így van mivel ezeket tapasztalatból írom le..

    [ Szerkesztve ]

    A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Új hozzászólás Aktív témák