Új hozzászólás Aktív témák

  • Tav-Csoves

    őstag

    válasz #24536576 #4149 üzenetére

    Nézd, ha nem tetszik, és savanyú a cukor (nekem is az) lehet váltani: ott a BlackBerry OS, és a Windows Phone.
    Mind a kettő olyannyira ritka, hogy vírust garantáltan nem fogsz kapni. Evégett persze az újítások a feature-ból sokkal kevesebbet is fogsz találni.
    Ha viszont kőgazdag vagy, válts iOS-re. Miért írtam a gazdagságot? Mert az iOSnél nem csak a készülék a drága. Ha azt a fajta kompatibilitást várod, (márpedig elvárjuk, hogy legalább az általunk készített fotókat, videókat a számítógépünkre lehessen egy mozdulattal másolni) mint az Android és windows között van, akkor Mac-es gépet kell venned.
    Szóval, soraim olvasva arra jöhetsz rá, hogy sajnos nincs jobb, mint maradni androidon, és reménykedni, hogy jön egy mindent javító frissítést, vagy visszamenni az Galaxy S3-4 vagy Note 3, LG Optimus 4x HD telefonokhoz/korszakhoz, és bízni abban, hogy nem lopják el az adataid illetéktelenek.
    Zárva soraim: egyébként egyet tudok érteni veled, nekem is zizeg az agyam a Play Services, Androidsystem kombón. De a fent írt dolog miatt... ez van.

    Szerk: lajozs kollégával is mélységesen egyetértek!!
    Mondhatjuk: tervezett elavulás, vagy a figyasztói társadalom egyre növekvő kívánalmai miatt elkövetett technikai barbarizmus, Moor törvényére ráfeküdve..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák