Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    Én is szerencsésen visszaálltam 8.0.0.157(C432)-re, (a kolléga leírása alapján), egyelőre minden szépen fut, pár alkalmazást kellett csak újra feltenni. Teljesen látható, hogy szebb képeket lő a kamera alap beállításokkal is, és úgy tűnik, hogy végre a naptár esemény emlékeztetők és a messenger üzenet értesítések is időben jönnek!

    Nagyon nem szeretném, hogy automatikusan frissítsen a készülék pitére, ezért a Beállítások/Rendszer/Rendszerfrissítés alatt az éjszakai frissítést kikapcsoltam, ahogy a fejlesztői beállításokban a redszer automatikus frissítést is. Az alkalmazások között a Rendszerfrissítés alkalmazásnál megtagadtam az engedélyt, hogy hozzáférjen a telefonhoz, valamint kikapcsoltam az értesítéseket is, és megtagadtam tőle a redszerbeállítások írását is! :)
    Szerintetek ez elég, vagy van még valami amit be lehet/kell állítani, hogy ne frissítsen soha? Számítógépen HiSuit-ban sem találtam erre utaló beállítást.

    Másik kérdésem, hogy hogyan lehet a gyári automatikus hívásrögzítést előcsalogatni? Tárcsázó és hangrögzítés alkalmazásban én nem találtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák