Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz kali #26465 üzenetére

    Az a baj, hogy "mi birkák" nem tudjuk, hogy mi miért történik, mert hogy a huawei-t tényleg kicsinálják, lehet, már eltudom képzelni, mert mindenki erről beszél és vagy benne volt a tervben, vagy csak adta magát, hogy legyen figyelemelterelés a jóval komolyabb problémáról, vagy ügyekről.
    Trump twitter oldalát olvasgatva, már nem is titkoltan háborúzni akar, vagy akartatják. Én azért ilyenkor szoktam olvasgatni, amikor olyan dolog történik, mint pl jelen estben a huawei példa, mert hiszen az egyik legjobb, ha terelni kell, mivel manapság milliárdok csak a buzifonyját taperolja egész nap, akkor egy nagy mobilcég kicsinálása erre a legfrankóbb, ha terelni kell.

    De az is lehet, hogy csak véletlen, hogy épp becsapódott az amerikai nagykövetségre az a rakéta, ami simán kilő(he)ttek az amcsik (is), csakhogy legyen ok is rá. Én meg nem hiszek véletlenekben.

    Az ország régóta kib..ott nagy szarban van, ebből az átlag agymosott amcsi semmit nem tud, amolyan mátrixban vannak tartva, hogy ne tudják a nyakig érő szar lassan ellepi őket. Vajon meddig lehet még fenntartani (nagyon sok éve, háború nélkül) azt a látszatot, hogy egy 100 dolláros értéke 100 dollár és NEM egyenlő egy játékpénzzel, vagy papírfecnivel, amit valójában ér?
    Erről ennyit, a többit megtartom magamnak, mert ez már nagyon off. De akkor is furcsa, ami a huawei-el most hirtelen történik...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák