Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy bontatlan tablet esetén azonosítható a készülék típusa (3G vagy Wi-Fi) valamilyen dobozon lévő feliratról, modellszámról?
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Rabidsnail
senior tag
Hogyan tudnám megjeleníteni és szerkeszteni a gyökér könyvtárat, Pc-n? Köszi!
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
molnartom
aktív tag
válasz Rabidsnail #4505 üzenetére
Én ezt a programot használom:
Samba Filesharing - ingyenesWifin keresztül el tudom érni a SDcard és SDcard2 könyvtárakat is.
-
dionaea
őstag
Érdekes problémám van ha megy a 3betüs navigáció akkot a kikelzô ugràl tehát mnth k be kacsolgatna. De a felsô task bar látwzik folyamatosan. Elösször azt hittem a navi program hibája de a gyári "navigáció" is csinálja akkor is ha a képernyõ fordulás ki van kapcsolva és a fényerõ is manuálisra van kapcsolva. Vki találkozott már ilyennel?
-
Rabidsnail
senior tag
Ha az igo fölül el tudnám tüntetni az állapotsort,teljes lenne az örömöm.Szerencsére arra már rá tudtam venni,hogy a térkép állományokat a kivehető SD-n keresse, de ez az állapotsor túljár az eszemen!
-
mutyi
senior tag
Nálam van egy ilyen kütyü próba képp. Rátöltöttem egy 720-as video klippet és a kép az lassú teljesen, a zene alatta az megfelelően fut. Azt írtátok, hogy a 720-as videokat le tudja játszani. Vplayerrel próbáltam. Tudtok ajánlani olyan lejátszót,amivel tökéletesen le tudja játszani? Letöltöttem a vlc-nek valami verzióját,de az meg nem indult el, a video kezdésénél be kellene neki állítani valamit,de annyira még nem látom át a gép funkcióit.
-
beniasz
csendes tag
Valami megint nem okés....
Az miért van, hogy amikor bekapcsolom,vagy netre megyek,a háttérben mindig fut a facebook, Hi space, Gmail Bible
Eddig ez nem volt,csak ma jött elő
-
KPistike
aktív tag
válasz beniasz #4513 üzenetére
Hi Space és Gmail nekem is így viselkedik, egyszerűen kilövöm őket - bár böngészés indításakor kevesebbszer indultak, böngészések indításának arányában (kb. 35%).
Bekapcsoláskor nekem más programok indulnak automatikusan mellettük, őket is szép sorban kilövöm.
Valószínűleg így természetes, személy szerint nem tekintettem ezt problémának - mivel a programok beállításaiban nincs olyan állítási lehetőség, hogy "Android indulásakor automatikusan betölt", amit kikapcsolhatnék, ha zavar.Facebook-ot kerülöm, mint a háborús zónákat, ezért arról nem tudok nyilatkozni - Twittert is eltávolítanám, ha engedné a rendszer, mivel nálam az tartozik még a boot során feleslegesen induló programok közé.
napocska2: Az a Huawei saját alkalmazásboltja - Hi Suite ahhoz fordul először, mikor PC segítségével telepítesz alkalmazást -, ezért azt gyanítom, Twitterhez hasonlóan azt sem engedi leszedni.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
Nara19
aktív tag
Szia Bakter!
Az LG (42) LK530-on megy a huwi a hdmi-n keresztül
Szerk: Mérges madarak 42"-on
[ Szerkesztve ]
-
mutyi
senior tag
VLc-Neon appra nincs találat a store szerint, a rock player lite meg van,de lassúban játsza le a 720-as pitbull klippet. Mikor indítja megkérdezi, hogy hardware-es vagy software-es támogatást kérek,de nem tudom, hogy hardware-es tudja-e támogatni és kell-e valahol erre vonatkozóan állítani valamit. Egyébként egy sima mkv file-ról van szó,semmi extra.
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
Én OTG-t rendeltem eBayról! De azt tudom ajánlani, már csak emiatt a kis cetli miatt, ami a levélben volt: Klikk a képhez!
Aranyos, ilyen hozzáállást nem kapni a teszkóban
[ Szerkesztve ]
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
eladohardver
őstag
válasz Rabidsnail #4510 üzenetére
Trz firmware-ben az állapotsáv nem ez a vastag.... kb 5mm és sztem elviselhető igo-nál.
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Rabidsnail
senior tag
válasz eladohardver #4532 üzenetére
Köszi! Jó is lenne,de még visszatart, hogy nem magyar és az,hogy annyi minden van már feltolva.
-
eladohardver
őstag
válasz Rabidsnail #4533 üzenetére
Am valóban jó lenne tudni,hogyan kell eltávolítani a status bart ...... nincs vmi guru aki olvasgatja a fórumot?
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Smiro
senior tag
Köszi a válaszokat a kapcsolatról, holnap tolom is. Más: a Sygic navit használja valaki? Feltenném, ha jók a benyomások. A zavaró felső sor annál nincs meg tudomásom szerint.
-
Skynet258
veterán
válasz bakter24 #4530 üzenetére
Látom ez volt az első rendelésed, majd megszokod, nagyjából minden csomagba betesznek ilyet (meg kaptam már valami piros összekötögettett madzagot is, az valami helyi sajátosság lehet vagy mit tudom én mi ). Így több mint 100 rendelés után már csak legyintesz és olvasás nélkül kidobod az ilyen papírokat.
-
Rabidsnail
senior tag
Második kedvencem a Sygic. Itthon és nyugaton,szinte tökéletes,(személyautóval)de ne akarj vele mondjuk Belgrád utcáin lavírozni,mert ott például nincs utca szintű navigációs lehetőség. Szerintem könnyen kezelhető,szépen kidolgozott navi.
-
kissandras20
aktív tag
válasz Rabidsnail #4538 üzenetére
Sygicben legalább nincs fent az a szar állapotsor. Teljes értékű.
-
bakter24
őstag
válasz Skynet258 #4537 üzenetére
Igen, első rendelés volt Kínából. Gondoltam, hogy nem csak nekem tették bele, de mégis, nekem vicces volt, még ha sablon is. Amúgy ugyanez van a kínai kajáldákban, persze nem mindben, de a nyugati mellett a "barátságos kínaiban" sokszor többet kaptam "kóstoldmeg" keretében, mint amit kifizettem. Nyilván nem egyéni ajánlatokról van szó, de mégis kedvesebb gesztusok az ilyen apróságok, mint a "még valamit? Nem? xFT-lesz." És főleg azért, mert nem prémium szolgáltatás mellé kapod a kedvességet, hanem párforintos dologhoz is jár egy jó szó. Hangulatjavító apróságok A tescoban nagy dolog, ha köszön a pénztáros pl.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Belefutottam egy nagyon bosszantó hibába. Annyi történt, hogy wi-fi elérésen keresztül a dokumentumok könyvtárból átmozgattam az ott lévö általam oda felmásolt képeket egy másik, a wifi kapcsolaton keresztül készített másik könyvtárba. Azóta a saját képnézöje bár látja az összes képet, de egyiknek sincs thumbnail nézete, csak egy szürke ikon felkiáltójellel, és bármire kattintok, nem támogatott fájlformátum a válasz. Természetesen, ugyanígy dugába döl minden próbálkozásom, ha a háttérkép beállításnál a gépen lévö egyéb képek közül akarok válaszani.
Nem meglepö módon, ha a Total commanderrel, vagy az Astro fajlkezelövel nézem a könyvtárat képeknek van thummailje, söt kiválasztva a beépített képnézegetövel is meg tudom nyitni a képeket, csak úgy nem, ha direkt a képnézövel akarom megnyitni valamelyik képet.
Az SDCARD (külsö, belsö) leválasztásán, felcsatoláson, és néhány ujraindításon már túlvagyok, de semmi változás.
Esetleg van valakinek ötlete, hogy mi a megoldás?l[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
-
Clemi
veterán
válasz napocska2 #4543 üzenetére
Sikerült a problémát megoldanom! Valóban hiábavaló volt bármilyen cache ürítés, viszont miután töröltem a mnt/sdcard/.emp/images könyvtár teljes tartalmát, és újraindítottam, minden helyreáll
Itt jegyzem meg, hogy a problémát a Samba File Share program csinálta. Ezzel a programmal engedélyeztem a PC felöl a hozzáférést és leher hogy az volt a bibi, hogy nem a szolgáltatást. állítottam le, hanem a tabletet kapcsoltam ki, miután matattam, és fájlokat másoltam, mozgattam a PC felöl elérve a tablet adat területét.
A wifi kapcsolaton keresztül mozgattam már állományokat az sdcard-ra, de az a Wifi file explorer programmal történt és igaz, hogy azzal egyszerre csak egy fájlt lehet feltölteni, vagu törölni, és csak az SDCARD-hoz fér hozzá, de nem is csinált semmilyen galibát. -
Skynet258
veterán
-
KPistike
aktív tag
válasz bakter24 #4540 üzenetére
Sir, szerencsére azt kell gépelnem, hogy rossz tecsot választottál ki
Nem járok én sem gyakran, de Fogarasiban és Soroksári úton eddig korrekt, előzékeny személyzettel hozott össze a sors - de lehet, hogy én vagyok a "foglár kedvence"Skynet258: Velem is fordult már olyan eset elő - méghozzá SebességBoltban -, hogy egy stereo bluetooth füles vétele után még én voltam a bunkó, hogy azt kértem, amit, és a saját rendszerükben tudták számlázni, majd kiadáskor derült ki, hogy fizikailag nincs. Azaz a konstrukció "csomagolás nélküli" lett volna, de csak "dobozos" volt bent. Kiadó srác bement a főnökéhez, aki azt a választ adta, hogy márpedig a számla ellenében azt a dobozost adják ki.
Pedig sértődés helyett csak vissza kellett volna vinni a "tesztelés" alatt lévő példányt[ Szerkesztve ]
K. P.
-
Clemi
veterán
Csak hogy ne legyen olyan egyszerü az életem, most a fökapcsoló gomb menüje ürült ki, vagyis eltünt a repülö üzemmód, és a néma üzem választási lehetöség a fökapcsol ó hosszú megnyomására felbukkanó menüböl, és csak a kikapcsolás maradt.
Na erre már tényleg nincs ötletem, hogy mi okozhatja..... -
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Ha wifin(3g-n) keresztül netezünk vele(folyamatos használat), kb milyen hosszú üzemidőre számíthatok?
Számomra ez lenne a lényeg, erőseb gondolkozok 1 ilyen kütyü beszerzésén, de nem ártana ha vásárlás előtt maximálisan tisztában lennék ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest