Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
Logout blogomban olvasható a Mate7 vs Z2 Pro teszt! Végre megjelent!
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Ferenczi Áko
addikt
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
stilo18
addikt
-
generic
senior tag
Erdemed b145re frissiteni b137rol? Most jelzett.
-
stilo18
addikt
Mi köszönjük, hogy elolvastátok!
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
zola-
őstag
Sziasztok. Szeretnek toletek kerni egy linket ahonnan tudok loolipopra frissiteni. Jelenleg MT7-L09 b137sp03 van rajta. Amiz eddig talaltam link az nem mukodik.
[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
válasz generic #2762 üzenetére
nem vettem észre nagy gyorsulást...... most épp a b312-thasználom pár napja....működik rendesen,kétszer indult újra de csak is kizárólag kamera módban azon belül is hdr-ben.Azóta sem csinálta...és nem exponáláskor,hanem amikor az elkészült fotót akartam visszanézni. B312 jobban tetszik mint a 308...bár az meg nem indult újra egyszer sem
[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
válasz generic #2766 üzenetére
Hehe....ravasz kérdés az a curva a kíváncsiság mindig legyőz.Nekem jobban kézreáll nem tudok más idokot felhozni....kipróbáltam, aztán visszatértem 4.4 re ,majd újból visszatettem, jól működik akármilyen béta is.Egy próbát megér sztem aztán ha nem jön be, akkor csak egy b300 kell meg a 137 sp03, nem vészes visszatenni , hamar megvan
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Galaxy Note 2-ről váltanék valami hasonló telefonra. A mate7-ről mi a tapasztalatotok, véleményetek - vagy ajánlanátok esetleg valami mást? Néztem a Honor 6 plust is, de ha jól látom, a hardver lényegében ugyanaz ,de jóval drágább a teló...
-
mtm800
senior tag
-
mtm800
senior tag
válasz kalapacsolok #2769 üzenetére
Ha szolgáltatónál veszel Mate 7-et akkor az csak 16gb/2 giga verzióban van. A honor 6 plus meg 32Gb/3 giga. Akkuidőben a mate 7 jobb kicsivel.
-
mtm800
senior tag
válasz kalapacsolok #2776 üzenetére
Nekem elég a 2 giga is, nincsenek nagy fogyasztású alkalmazásaim /FB, skype,stb/. Persze ha a szolgáltatónál elérhető lett volna az a verzió, nyílván azt veszem meg. Gsm boltokkal nem volt se időm ,se kedvem szórakozni. Szvsz ...magad tudod eldönteni ,egy mate 7 / ha azt választod/ 32/3 ban jó választás.
[ Szerkesztve ]
-
álarc
aktív tag
válasz kalapacsolok #2776 üzenetére
Elvileg csökkenni kéne a RAM használatnak, ahogy fejlődnek a fordító
algoritmusok. De nem árt a 3 az biztos! Ez a ketyere viszont nagyon kellemesen elketyeg
2GB RAMmal is. Azt az óriási pénz különbséget biztos nem éri meg, szerintem. -
álarc
aktív tag
válasz bodoraudio #2779 üzenetére
Most agyalok egy esetleges G4 váltáson.
Nem vagyok biztos benne. A kamera jobb az bizti, de akku és a többiek...?
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
OK, köszi. Honnan érdemes most Mate 7-et venni? Nekem fontos, hogy 27%-os áfatartalom legyen, és ez elvileg ilyen: http://www.mobilbirodalom.com/termek/huawei-ascend-mate-7-.html/729
103 ezer forint kiegészítőkkel... Rendelhetem innen, vagy lehet simlisség szerintetek?
A gariztatás mindenhol bolti, ugye? Illetve van gyári, ha a saját költségeden Kínába küldöd, de hát gondolom ezeknél a készülékeknél garanciával nem nagyon lehet sehogy sem számolni...
Jól látom, hogy a szürke szín azt jelenti, hogy szürke a hátlap és az előlap meg hófehér a képernyő mellett?
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #2782 üzenetére
Illetve a másik kérdésem, hogy milyen a képernyő láthatósága napfényben, illetve van rajta jól látható színes értesítő LED?
[ Szerkesztve ]
-
sompetike
aktív tag
válasz kalapacsolok #2782 üzenetére
Nekem gyári 2éves gari van.igaz én a MM vettem...nem kell Kínába küldeni
És a27% ÁFA is van.
[ Szerkesztve ]
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
trobi28
addikt
válasz kalapacsolok #2783 üzenetére
Én sokat használom a kocsiba, és véleményem szerint kicsit csillogós a kijelző, de nem veszélyes, azért lehet látni rendesen
Az értesítési led gyengébb mint a Samsungokon, de ennek én kifejezetten örülök, mert sokszor zavart éjszakai vezetésnél, hogy egy e-mail, amit nem akarok vezetés közben megnézni, kivillogtatja a szemem. Ezt is látom, de nem zavaró, így nem kell kalimpálnomálarc: Nem volt G4-em, de ahogy olvasom az akkumulátorba csalódnál.
G2 volt, G3-at kihagytam a processzor miatt. Olvass bele a topikjába, azért sajnos vannak problémák vele. Ahogy én látom (tapasztalom) a Mate 7-el fele annyi nincs[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
-
kalapacsolok
senior tag
http://www.mobilbirodalom.com/termek/huawei-ascend-mate-7-.html/729
103 ezer forint minden tartozékkal, 1 év forgalmazói garival, 27% áfával... Szerintetek megvehetem ettől a cégtől, vagy lehet valami probléma? pl létezik gyengébb felszereltség, hálózati probléma vagy bármi? A garancia nekem megfelelő így.
A másik kérdés, hogy 32 gigás SD-t vennék bele, mit ajánlotok? Régebben azt olvastam ,hogy a class 6 a legjobb, mert a kis fájlokat a class 10-es kártyák lassabban olvassák, pedig mobilnál ezek vannak többségben... Mi az igazság?
-
trobi28
addikt
válasz kalapacsolok #2792 üzenetére
Jónak tűnik ez az ár, ha tisztában vagy vele, mi a különbség a gyártói és forgalmazói garancia között.
Ha Te ezt el tudod fogadni akkor hajrá
Én 32 GB-os kártyával használom (Samsung class 10), nem vettem észre, hogy bármit is lassabban olvasna.
Viszont egy class 6-os nehogy hátast dobjon ha rá akarod rögzíteni a full hd videót kamerával.Neonflake: A Lollipop rendszer "simulékonyabb" a KK-nél
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
kalapacsolok
senior tag
válasz trobi28 #2793 üzenetére
http://mobilkereskedes.hu/?view=shop&product=630
Találtam ilyet is, itt van gyártói, meg gyártói+forgalmazói gari... Ezt mi jelenthet? Sima gyártói garinál nekem kell közvetlenül Kínába küldenem a telefont, nem ez a cég intézi?
Amúgy reális esetben hoygan mehetne a gariztatás? Gondolom Magyarországon nincs szervizük, talán Európában, vagy csak kínában?
Inkább attól félek, nehogy itt is lehessen olyan trükközés, hogy máshova szánt modell, ami nem frissül, gyengébb a wifije vagy bármi hardveres különbség van... Nem tudom, a Mate 7 esetében kell-e ettől félnem.
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz kalapacsolok #2794 üzenetére
Kínát felejtsd el, és a készülék is elfelejtette amikor áthozták Európába. max akkor fogja ismét látni, ha eladod ebayen egy ici-pici kínai embernek aki ott él
Gyártói garancia esetén Ők javítják
Forgalmazói garancia esetén meg a forgalmazó szervizese, vagy elküldi egy szervizbe (nem Kínába ).Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
-
szornyu1
tag
Ez a pénzért adom a 2 év gyártói garanciát azért már pofátlanság Ha a gyártó 2 évet ad, mindegy hogy a forgalmazó mit mond. Ilyenkor nyugodtan fel lehet hívni a figyelmét erre. Ha az Öreg kontinensen veszed (unión belül), mindenhol kell javítsák garanciában. Szerintem.
A legtöbb hely csak felvevő és a Telemaxhoz küldi. Nálam is így volt. Speedshop-ba vittem és tovább küldték. Csak nem írják ki, max a helyszínen közlik.
[ Szerkesztve ]
Attól hogy nyomkodom, még nem tom mitől működik...
-
trobi28
addikt
válasz szornyu1 #2797 üzenetére
A nagyobb cégek biztos rászánják a pénzt és elküldik a TMX-hez, de nem mindegyik.
Azért kell többet fizetni a gyártói garanciásért, mert az nem szürke inportos, tehát kifizettek rá mindent tisztességesen (vám, adó stb.), de ez már más tésztaBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
bodoraudio
aktív tag
Sziasztok!
Erre a telóra melyik romot lehet felvarázsolni?
HUAWEI - Ascend 7 Mate MT7-ULOO -
Skimaster
senior tag
válasz kalapacsolok #2796 üzenetére
Én 85-ért vettem egy 1 hónapos gépet,telenoros két év garival,független fehér hibátlan állapotban....többet minek adsz érte,ha ennyiért is van????
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest