Új hozzászólás Aktív témák

  • ktmt

    aktív tag

    válasz Monos84 #8787 üzenetére

    Daz-féle 10.1, valamivel több, mint egy hete (04.04 tettem fel). Frissen telepítve nagyon gördülékeny, egy-két nap alatt "fárad", újraindítás segít. 10.1 UI nekem bejön, hamar rá lehet szokni a jóra: a képernyőzár, a widgetek, új értesítési mezők stb működnek. Alapfunciók is rendben vannak, fényképezni csak türelemmel lehet, de egyébként minden mükszik. Nálam hálózateldobás nem volt (Voda), igaz még más rommal sem. Viszont a mobiladat / BT kapcsolat stabil, ezzel más romokon voltak gondjaim. Restart nem volt.
    De: ma éppen tárcsázni szerettem volna egy számot lezárt képernyőnél, kb. 1 perc alatt kaptam tárcsázót, utána is nagyon nagy spéttel vette be a számokat. Újraindítás után megint fürge, de ez azért bosszantó.
    Akkuhasználat is fura, általában átlagos, de néha nagyon gyorsan zuhan. 50% fölé tölt egy fél óra alatt, de ugyanennyi aktív használat után pár százalék marad megint (valami nem kóser a töltéskijelzés körül).
    Nekem nagyon bejön a kezelhetőség szempontjából, de Joestone ROMja stabilabb. Ott is problémás az alvó állapotból visszatérés, de azért ilyet nem tapasztaltam. És a fényképezés is gördülékenyebb.
    VoIP, GPS nem volt, majd mások hozzáteszik a tapasztalataikat.

Új hozzászólás Aktív témák