Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz scapegt #10300 üzenetére
Szoktam olvasni az ajnározást. Úgy látom nincs új a nap alatt....
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
scapegt
őstag
Az, hogy sötétben foltos (amit egyébként csak vak sötétben lehet észrevenni, más körülmények között soha!) szerintem nem ér fel azzal, hogy a Sensation kijelzője alatt sivatagi homokvihar volt...nem szeretnék beállni a 2 telefon összehasonlító csatájába. Nekem az S2 jobban bejött mint a Sensation. Ennyi.
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok! Lehetvmar tudni mikor jon gyari ICS frissites? Mik a hirek?
GTA V : Pacikuki007
-
szegto
senior tag
Valaki próbálta már az InsertCoin 4.4.0-t?
Milyen firmware ez? (4.)
Link
Lesz valami para ha felrakom? -
MerLinh
senior tag
-
csipuka
senior tag
válasz scapegt #10298 üzenetére
Haat ha tobb tokod kozul csak 1 fogta meg, akkor nem a hatlapra gyanakodnek.
Csak ugy tudnam kiprobalni, ha beleraknam asszony telefonjat az en tokomba, de annyit nem er a proba.
Mondjuk 1 elonye van. Nem kell bekapcsolni hogy kitalaljam melyik az enyem, eleg csak megforditani -
Zirowe
nagyúr
Megvolt a downgrade 1.23ról 1.17re, vissza senseay és régi radio, végre a hívások is jönnek át rendesen.
Vmi eng hbootot raktam fel, sehol a revolutionary és az unlocked felirat.
A száma 1.17.2008.De minden rendben.
Közben Tejberizs76 telefonján is bebootolt a senseay.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
rizso
addikt
válasz Zirowe #10317 üzenetére
"Közben Tejberizs76 telefonján is bebootolt a senseay." Na ehhez gratula!
Kíváncsi leszek, hogy a következő telefonom topikjában mennyire lesznek segítőkész emberek, mert ez a topik elég barátságos és segítőkész volt Ma megváltam a kicsikétől...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Zirowe
nagyúr
Amúgy csak félsiker, mert radio és hboot nem mozdul, csak főzött romot sikerült bebootolni, abból se mindet.
Más htc telefonoknál lehetett hbootot és radiot frissíteni custom recoveryből is zippel (nem pg58img.zip-ről beszélek), viszont sensationnél egyet se találtam ezekből, pedig az talán segítene.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
De én nem akarok se ota-t se ruu-t.
Csak teljes fastboot parancssort és működő senseayt.
Az pedig végre van.
Viszont még ezzel a felállással nem találkoztam.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Én két különböző telefonról beszélek.
Az egyik az enyém, ami 1.23on volt, és tele lett a tökön az ics bugjaival, így downgradeltem 1.17 eng hbootra, és vissza senseayre.
A másik pedig Tejberizs76 telefonja, ami maradt unlocked, s-on és 1.23, de sikerült főzött romot bebootoltatni rajta.
És nem, nem volt jtagozás, csak szoftveres buherálás.
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
válasz Zirowe #10324 üzenetére
Inkább updatelni kellett volna azt az 1.23-at. Nekem jelenleg így néz ki az 1.27. A felső sorba visszakerült a Revolutionary felirat és működnek a fastboot parancsok. Most flasheltem fel egy splash screent és hibátlan. Az új 3.24-es romok pedig csak ezzel a hboot-al mennek rendesen. Most tesztelgetem, a sebességgel eddig nincs gond, főleg a görgetések javultak tovább.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Zirowe
nagyúr
Ezt hbootból, utána radiot frissíteni és romot telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
mumk1
addikt
-
Zirowe
nagyúr
Azért érdekes, hogy így 1.20-1.23-1.27 hboot számokkal eljátszanak magukban a béta tesztelés során.
Xda-n volt egy bejegyzés a hivatalos frissítésről, bár az február-márciust írt, és vmi sense 4.0ról is említést tett, hogy majd jöhet sensationre vmikor..
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
válasz Zirowe #10335 üzenetére
Gondolom a béták során szanaszét particionáljak a nandot plusz a radio is változott, no meg másik kernelt is kapott. Tényleg jól pattog, ez már tetszik.
@HIJ
Sok bug-ról még nem tudok beszámolni. Az biztos, hogy a wi-fi hotspot már működik ebben.
Insertcoin romot tettem fel hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Mostanában azt csinálja a telefon, hogy ha rádugom PC-re akkor eltűnnek egy bizonyos embertől az SMS-ek. Valakinek hasonló problémája volt/van?
-
Zirowe
nagyúr
Tudnék mondani pár dolgot, ami ritka idegesítő.
Ez még 1.23ról: fekvő helyzetből megnyomni a kereső gombot és keresni vmit (néha álló helyzetből is leállt).
Hibával leáll.
Képet küldeni fb sense-el.
Hibával leáll.Többihez már nem is volt kedvem.
Mondjuk az átpartícionálási igénybe is bele lehet kötni, hisz nem mindegyik új hbootnál jön ez elő, illetve non xe és xe között is van különbség, aminek nem kéne, hogy legyen.
Gondolom csak azért van ez, hogy a romolókat összezavarja/megtévessze, vagy csak a már megivott fél liter pálinka beszél belőlem.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Végülis, hétvége van..
Meg ez egyébként is csak gyerekpálinka.
[ Szerkesztve ]
-
csipuka
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
válasz csipuka #10341 üzenetére
Én úgy vettem az enyémet használtan, hogy meg volt fogva a hátulja.
Elrepült a hangerő gomb, és az egész hátlapot cserélték gariba.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
rizso
addikt
válasz T0rnad0 #10344 üzenetére
Hááát, még nem dőlt el. Ha ebben a kategóriában maradok, akkor valószínűleg adok egy esélyt az SGSII-nek - mindig is motoszkált a fejemben, hogy azt is ki kellene próbálni.
Viszont most egy kis plusz pénz is jól jönne, így lehet valami olcsóbb készüléket nézek, ami ha nem is egy Sensation szint, de kielégíti majd az igényeimet. Régóta ki akartam próbálni az N8-at is, ami használtan már 40-50k között is elérhető garanciával, illetve van 1-2 androidos LG (pl. Black) és SE is (pl. Neo), amik egész jónak tűnnek, és az áruk is baráti használtan...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
mizu
aktív tag
válasz T0rnad0 #10344 üzenetére
Most miért meglepő az, ha túlad valaki egy Sensation-ön? Bár igaz, ha sikerül eladnom, rohadtul fog hiányozni. Nem lesz buszos filmezés meg Beats-es zenehallgatás, spontán fotózás. Ezután marad a VGA kamerás wap-os telefonom, ami körülbelül macskát dobálni jó (amúgy állatbarát vagyok), de én is eladom, mert ezt a pénzt másra költeném el.
▫️ PH! FAN ▫️
-
Zirowe
nagyúr
Blacket nem ajánlom.
Gyári 2.3.5 egy rakás fos, és baromi lassú, főzött 2.3ból pedig összesen egy béta van, ami gyorsabb, mint a gyári, de baromi kevés.Tudom, mert most volt a gondjaimra bízva egy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest