Új hozzászólás Aktív témák

  • sssz

    őstag

    válasz Sn00k #4076 üzenetére

    milyen szempontból kérded,hogy biztonságos-e?
    ha a kártyád adatai és a te adataid miatt,akkor szerintem van olyan biztonságos mint általában az internetes vásálásos oldalak. de ha biztosra akarsz menni és megteheted akkor ne a főszámlaszámodhoz tartozó kártyaszámod add meg. pl a cibnél van direkt az internetes vásárlásokhoz kialakitott alszámlaszám,amihez tartozik kártya is.

    Ha olyan szempontból kérdezed,hogy amit kifizetsz azt meg is kapod-e, akkor szintén igen. Nekem legalábbis nem volt ilyen gondom még sose. Sőt, van beépítve a rendszerbe egy 15 perces próbaidő. ha kifizettél valamit,kipróbáltad és mégse tetszik,akkor a program feltelepülésétől számitott 15 percen belül meggondolhatod magad és visszakapod a pénzed. ilyenkor a marketen az adott program adatlapján a refund gombra kell böknöd. a többi megy már magától.

    Én olyannal még nem találkoztam a marketen,hogy valami olcsóbb vagy ingyenes lett,ami előtte fizetős volt. inkább fordítva. ami ingyenes volt az van,hogy hirtelen fizetőssé válik. de ezt nem a google dönti el,hanem a program fejlesz ője.
    Viszont vannak olyan hivatalos,megbízható oldalak mint pl.az amazon appstore vagy a getjar,ahol akcióznak mindig,azaz ingyen letölthető egy adott fizetős program. ezeknél viszont az a hátrány,hogy ha frissiteni akarod őket,az már pénzbe fog kerülni.

    A getjar és az amazon appstore is létezik olyan formában mint a market,tehát feltelepíthető a telefonra, viszont -mivel mindkettő független a markettől- külön regisztráció kell hozzájuk. (ez az amazonnál kicsit trükkös, érdemes előtte olvasgatni és googlizni).

    szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

Új hozzászólás Aktív témák