Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Ennek adunk egy esélyt, nagyon jól néz ki, a srác videója alapján pedig bőven van benne munka is!
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
KaitouP
nagyúr
Ez esetben én pozitív vagyok, és szintén a videó alapján úgy gondolom, hogy tonnányi. Hogy mennyire lesz repetitív, az persze kérdéses, de elképesztő nagy a térkép, a karakterek vagányak és nagyon aranyosak, remek az art, a grafika, ráadásul bár nem volt egyértelmű, de ha lesz cross-platform is, akkor szerintem minden adott egy fantasztikus JRPG-hez. Nem ismerem a streamer arcot, nem is nagyon követek streamereket, de ha ez nem fizetett hirdetés, és tényleg ennyire tetszett a tagnak, mondván "nem nyűgözte le még JRPG ennyire" akkor nincs félnivalónk.
Ráadásul nagyon free-to-play friendly a játék, értem ezalatt hogy akkor is jól el vagy és haladhatsz, ha nem veszed a mikrotranzakciós dolgokat. Honkai Impact 3rd-t próbáltam tőlük mobilon egyébként, bár túl sokáig nem kötött le, de technikailag, grafikailag remek munka volt.
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ukrajnai háború
- Milyen autót vegyek?
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Star Wars Outlaws - Xbox Series letöltőkód
- Ghost of Tsushima: Director's Cut- rendezői változat & The Crew II lemezes PS4- játékok
- Lemezmeghajtós PlayStation 5 FAT - 2025.11.26-ig Alza garancia - konzol beszámítás ok
- Xbox Series S 512GB - 2025.03.27-ig Microsoft garancia - konzol beszámítás ok!-
- Xbox Series S 512GB - 2025.01.15-ig Microsoft garancia - konzol beszámítás ok!-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest