Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
PHHU Autó Szépségverseny 101.
Szavazok:Attila.Winter - 2p
zsadnook - 1p
Bluuzia - 1p -
Plata
félisten
válasz Gawamatsu #13135 üzenetére
"A Dodge – A Bundy család autója, egy 1960-as Dodge Challenger, amelyet Al még középiskolásként vásárolt, és ami már több, mint egy millió mérföldet megtett. Régi, barna, rusztikus színe könnyen felismerhetővé teszi, azonban egy autómosóban tett látogatás során (a 9. évad 17. részében) kiderül, hogy valójában piros. Rossz állapota ellenére (például állandó motorproblémák), Al vonakodik megválni tőle. A 11. évad elején eltemetik a kertben, miután hibás benzinpumpája miatt jobblétre szenderül, Jeffersonnak azonban sikerül Kubából egy cserealkatrészt beszereznie, amitől az autó feltámad. Rendszáma többször is látható, de különbözik az egyes évadokban, a hatodikban „2 RPH 72”, a későbbiekben pedig „61 CMS 2”.[8]" -
Plata
félisten
válasz WolandR #13246 üzenetére
Este én is nevezek,tegnap akartam,de nem engedett fel a játék.
Ma meg remélem jó lesz,remélem engem nem nullázott le a rockstar,ha igen akkor megint nem tudok nevezni.
Nem volt időm megnézni a karakterem,de nagyon remélem hogy a tegnapi leállás engem nem nullázott le mint másokat. -
Plata
félisten
PHHU Autó Szépségverseny 103.
Szavazok:
Norbyte - 2p
Attila.Winter - 1p
_pokers_ - 1p -
Plata
félisten
válasz Kiskokó #13359 üzenetére
Jó hogy má nem hello kitty online.
Autós játék,jesszusom,az irtó unalmas lehet.
régen volt Need for speed online,azzal játszottam,keveset,a versenyek untattak a szabad vezetés nem volt rossz.Csak kicsi volt a világ hozzá.
De MMO-val játszom én is ha ráérek.
Star Trek Online,ha épp sok kávét ittam akkor a semleges űrben borzolom a melegebb vérű játékosok kedélyeit.
Egyébként csak pénzt farmolok.
Vagy World of Warcraft.
Esetleg Elder scrolls online.
Meg néha World of Tanks.
Mindenhol ugyanaz a nevem.De STO-ban kereshettek bugkirály néven is.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
PHHU Autó Szépségverseny 106.
Szavazok:Bluuzia - 2p
_UCIL_ - 1p
Saabe60 - 1p -
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #13575 üzenetére
Plata épp megcsinálja a napi feladatot az űrben,mivel ma jött ki az új fizetős hajó meg is vette.Ez a Buran dread.Mivel Laci kekeckedett,Plata róla nevezte el.
[kép]
Egyébként azért ilyen csicsás,mert iconian resistance starship technologies felszerelés van rajta,attól lesz ilyen csicsás.Még nem volt időm leszedni,épp most álltam ki vele a zűrdokkból.
Jah azért fényképeztem le a hasát,mert a felsőrészen ott virít a hajó száma és a neve nagy bötűkkel.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
PHHU Autó Szépségverseny 108.
Szavazok:szTotyy - 2p
Saabe60 - 1p
Bluuzia - 1p -
Plata
félisten
PHHU Autó Szépségverseny 109.
Szavazok:Bluuzia - 2p
Norbyte - 1p
szTotyy - 1p -
Plata
félisten
PHHU Autó Szépségverseny 110.
Szavazok:szTotyy - 2p
Brutality_McSico - 1p
Saabe60 - 1pDe az én kocsim akkor is szebb.
[kép] -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #13721 üzenetére
Mint hivatásos tüzérnek,van időm fényképezkedni.
[kép]
[kép]
[kép]
Egyébként én hobbi tankos vagyok,tele vagyok T8-T10 light tankokkal,amikkel a kedvenc szórakozásom a kamikaze medál szerzése.
Ha tehetném a tankjaim elejére írnám hogy Brace for impact.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #13772 üzenetére
Én tegnap fel akartam menni,de megszívtam mint a franc.
Nem tudom felétek volt-e vihar,de nálunk rohadt nagy vihar volt,így lőttek GTA-nak.Kb 11 körül tudtam volna felmenni,de akkor már úgysincs fent senki.
Ma este nyolc fele gondolom megint fel tudok majd menni.Feltéve ha nem lesz vihar.
Net nélkül nehéz GTA-zni.PHHU Autó Szépségverseny 111.
Szavazok:GTAMoT3C - 2p
Norbyte - 1p
Bluuzia - 1p[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #13819 üzenetére
Amiben a te lökött hullád van elrejtve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest