Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyipapa
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 87.
Szavazok:WolandR - 2p
Saabe60 - 1p
2sajtburger - 1p -
zsadnok
tag
Szavazok:Norbyte - 2p
2sajtburger - 1p
Hegyipapa-Hun - 1p -
szTotyy
őstag
Szavazok:Norbyte - 2p
zsadnook - 1p
Hegyipapa-Hun - 1p -
Anulu79
addikt
Szavazok:Brutality_McSico - 2p
_UCIL_ - 1p
Bluuzia - 1p -
csadi0011
őstag
Szavazok:Bluuzia - 2p
Hegyipapa-Hun - 1p
zsadnook - 1p -
szTotyy
őstag
PHHUtimetrial3.szezon3.futam eredménye:
1.WolandR* 1:17.126 9pont
2.mtamas80 1:17.537 8pont
3.hacseki30 1:18.549 7pont
4.2sajtburger 1:19:091 6pont
5.DavidSimon-HUN 1:20.858 5pont
6.Courage_24' 1:21:772 4pont
7.mikesum77 1:23.475 3pont
8.szTotyy 1:25.600 2pont
9.Norbyte 1:30.057 1pontPHHUtimetrial3.szezon állása:
1.WolandR* 21pont (3verseny)
Courage_24’ 21pont (3)
3.mtamas80 20pont (3)
4.mikesum77 19pont (3)
5.2sajtburger 17pont (3)
6.Norbyte 15pont (3)
7.hacseki30 10pont (2)
8.DavidSimon-HUN 9pont (3)
9.Saabe60 6pont (1)
szTotyy 6pont (3)
11.debrecenikristf 1pont (1)A győztes Woland csinálta a következő pályát: Downtown Run.
A választott kocsik: Entity xf, Osiris.
A heti dobogósok stock kocsikkal, a többiek custom kocsikkal mehetnek.
Nevezni az alábbi módon, a fórumon:
PHHUtimetrial3.szezon4.futam
SC név:
idő :
<kép>
Nevezési határidő: december 2.(vasárnap) 23:59 -
bluuzia
senior tag
Szavazok:
2sajtburger - 2p
Saabe60 - 1p
Hegyipapa-Hun - 1pSegítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Gawamatsu
senior tag
válasz szTotyy #11910 üzenetére
Ez a custom nem custom túl ngy különbség.
Ráadásul aki gyengusz, és nincs is meg minden autója sem ami több, mint lehetséges, annak nem is előny, mert pl a heti Entity, Osiris olyan periférián levő többmillás verda, hogy nemtudom kinek van meg egyáltalán és minek!?A Custom előnyt inkább mással kellene kiváltani.
Akár a futam 1-2-3 helyezettek kaphatnának a következő hétem 3-2-1 mp hátrányt.
De ez is olyan, hogy rövid pályán az sem fair, hosszú pályán, meg nem sokat ér. -
szTotyy
őstag
válasz Gawamatsu #11912 üzenetére
Milyen jó lenne ilyen helyzetekben egy konferenciabeszélgetés, hogy megtárgyaljuk az egészet.
Szavazzuk meg a folytatást?
1. minden jó így (custom-stock)
2. valóban túl nagy a különbség, de ebben a szezonban még maradjon a custom-stock hendikep, következő szezontól próbáljuk meg az időhendikepet.
3. váltsunk most rögtön az időhendikepre.
4. ...valakinek egyéb ötlete?Azért, hogy ne spameljük szét a topikot, szerintem küldjétek privátban, a végén megírom melyik pata a legtöbb szavazatot.
Jó így? -
olddirtyB
tag
Szavazok:
Norbyte - 2p
Bluuzia - 1p
Hegyipapa-Hun - 1p -
WolandR
tag
válasz szTotyy #11913 üzenetére
amondó vagyok, mivel most drága autókat választottam, mert ezt a pályát az előző szezon felénél kezdtem el csinálni, így alapvetően csak stock autókra terveztem, így most ki lehetne próbálni ezt a plusz idő hozzáadast, nem kéne senkinek autót vennie legalább, meglatjuk h milyen eredmények születnek. Tomi írta minap cseten h próbált számolgatni már ezzel és nagy különbségek jöttek ki, sajnos nem vagyok nagy matekos, így nem igazán tudom h megmondani h mi lenne a jó arány...
[ Szerkesztve ]
-
mikesum
csendes tag
válasz WolandR #11915 üzenetére
Ez az időhozzáadás nem tűnik rossz megoldásnak; ahogy a stock-custom sem tűnt annak - így legalább a porosodó autókat elő-elővettük a garázsból.
Viszont tényleg óriási a különbség a custom javára (személyesen is mélyen megrázott, hogy a TTk történetében először Dávid előttem végzett, ráadásul még orrom alá is dörgölte ), úgyhogy ez így nem maradhat.
Szóval az idő hendikepre szavazok, főleg a most kiválasztott autókat tekintve (na jó, azért én megvenném ám).
(És mi lenne, ha mondjuk az utolsó helyezett választana pályát/autót?! - csak ötletelek) -
szTotyy
őstag
válasz mikesum #11916 üzenetére
És mi lenne, ha mondjuk az utolsó helyezett választana pályát/autót?! - csak ötletelek: ez nem jó, mindig csak én választanék. De mondjuk lehetne azokat a pályákat használni elsősorban, amiket mi csináltunk. Woland pályagyárosnál is van még pálya, Norbi is jelezte, hogy van saját. Szépen sorban..
Dávidnak meg biztos véletlenül sikerült egy kanyart úgy levágni, hogy indokolatlan előnyhöz jusson belőle. De gondolom még a jövőben a RDR2 online-ban is ezt az orrod alá dörgöli.Elmatekozgattam a százalékos büntivel is:
..és ha a másodperc bünti helyett a saját körük százalékos büntijét kapnák a dobogósok (pl.3%, 2%, 1%)? Akkor a rövid és a hosszabb pályán is ugyanolyan hátrány lenne.
Például egy másfél perces pályán a győztes idő: 90mp+3%= 92,7mp. A második(pl): 90,5mp+2%=92,3mp. a harmadik (pl.):91mp+1%=91,9mp.
Egy egyperces pályán pedig az első: 60mp+3%=61,8mp, a második(pl): 60,3mp+2%=61,5mp. A harmadik: 61mp+1%=61,6mp.
Itt meg a dobogósok közti időkülönbség nem mindegy, hacsak nem tört számokkal szorzunk, vagy egy egyenletet dolgozunk ki erre. Szóval ez kuka
..szóval a százalékos büntinél talán jobb, ha fix másodperceket kapnak a dobogósok.[ Szerkesztve ]
-
WolandR
tag
válasz szTotyy #11917 üzenetére
ezért mondom h a heti pályán próbáljuk ki az időbuntetést, bekuldjuk az eredményeket aztán valahogy kimatekozunk valamit...
a többi pályára amit csináltam, már kitalaltam a megfizetheto árú autókat, csak ennél voltam bajban, mert kicsit hosszúra sikeredett, de sztem élvezetes lesz a super kategóriaval -
mikesum
csendes tag
válasz szTotyy #11919 üzenetére
No, mentem 5 kört a pályán, ez nagyon jó lett! Lehet, hogy kicsit hosszú (épp beértem 2perc alatt), de elég technikás, superekkel lehet rajta tolni nagyon.
Ezen simán el tudnék képzelni egy utcai versenyt PH-s tagokkal!
Bravó WolandR, csak így tovább! (kedvet kaptam újra a pályaszerkesztéshez) -
Kiskokó
veterán
Szavazok:
Bluuzia - 2p
2sajtburger - 1p
Hegyipapa-Hun - 1pDe nehéz dönteni, egyik se az igazi
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
Szavazok:
Saabe60 - 2p
zsadnook - 1p
Hegyipapa-Hun - 1p -
WolandR
tag
Szavazok:
Saabe60 - 2p
_UCIL_ - 1p
Brutality_McSico - 1p -
Heller2
aktív tag
Szavazok:
Bluuzia - 2p
2sajtburger - 1p
Saabe60 - 1p[ Szerkesztve ]
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
ucli
senior tag
válasz Gawamatsu #11925 üzenetére
Talán észrevetted már az életben is, hogy nem mindenki ér rá annyira, mint te. Gondolom páran felfigyeltek már arra is, hogy kevesebbet vagyok online, ennek is van oka.
Ha nem tetszik, hogy várnod kell, szívesen átpasszolom a feladatot valakinek, akinek több ideje van ezzel foglalkozni. -
ucli
senior tag
Szavazok:WolandR - 2
Brutality_McSico - 1
zsadnook - 1 -
ucli
senior tag
PHHU Autó szépségverseny 87. holtverseny:
PH! nick: bluuzia
SC: Bluuzia
Autó: Serrano8 pont, 5 szavazat
PH! nick: Kiskokó
SC : Saabe60
Autó: Serrano8 pont, 6 szavazat
PH! nick: Gawamatsu
SC : Norbyte
Autó: Serrano8 pont, 4 szavazat
-
ucli
senior tag
Többiek:
Hegyipapa_hun 7
2sajtburger 6
zsadnook 5
WolandR 4
Brutality_McSico 4
_UCIL_ 2 -
Kiskokó
veterán
-
Kiskokó
veterán
nincs több hozzáfűzni valóm
#11935 - #11938
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
bluuzia
senior tag
Amilyen gyengén álltam pontokkal, meglepődtem, hogy ideáig jutottam.
Szavazzunk magunkra, hogy lássuk az állást?Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
ucli
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 88.
Norbyte által választott autó: Grotti Turismo R
Ár: $500,000 (Legendary)
A részvétel szabályai:
Két kép a szokásos szögekből + 1 kreatív is lehet ha valaki él vele.
SC nick neved, autó neve.Példa:
PHHU Autó Szépségverseny 88.
SC : Norbyte
Autó: Turismo RKép1 (beszúrva nem linkelve)
Kép2 (beszúrva nem linkelve)Fontos tudnivalók:
2018.12.01. éjfélig lehet jelentkezni a szépségversenyre. Utána szavazni kinek melyik tetszik. Szavazás: 2018.12.02. 00:01-től 2018.12.04. 18:00-ig. Utána eredményhirdetés.
Sok szép gépet és sok szerencsét! -
bluuzia
senior tag
Gratulálok! Szoros volt.
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Szabi®
addikt
Hello a gtav-ben ha elmegyek a tengerben lévő "hidden" cuccokért ami ugye pénzt adna,,az miért nem ad nekem semmit ? ilyen kis kék táska félék,csak egy csippanás van ahogy felveszi,,de adni nem ad semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest