Új hozzászólás Aktív témák

  • s3nsitivity

    addikt

    Srácok érdekes problémába ütköztem. :F

    Szituáció:
    Gondoltam felrakom az RR3-at így felcsaptam a wifi-t és indítottam a letöltést a datának.
    Láttam, hogy csak 20%-on van gondoltam rácsapom addig a töltőre.
    Így is történt, szépen szedte a data-t és közbe töltődött is, mondom kimegyek addig a kertbe.
    Egy olyan óra, másfél múlva jövök vissza és érdekes dolgot látok a tabon.
    Mint a régi "hangyák háborúja" fekete és fehér csíkok ugrálnak a kijelzőn közbe a jellegzetes fehér zajt adja ki magából a tab.
    Na hát eléggé befostam, felemeltem és hirtelen elkezdett sípolni, ekkor kirántottam a töltőt is és hirtelen abbamaradt minden.
    Kapcsolnám be de semmi reakció.
    Mondom ránézek ADB-ről hátha.. semmi, se adb se fastboot. Pár másodperc múlva elkeseredésemben ránéznék linux alatt is hátha ott látja, majd mikor bedugom az usb-t a tab felvillan, hogy tölt. Na hát egyből megnyugodtam, bár nem kellett volna. Bekapcs, bootolás végigment, majd ismét a fekete fehér csíkok fogadnak. Na mondom akkor ez nem HW hisz akkor a bootlogót se láttam volna, nyomás CWM és FR, így is történt, majd be is kapcsolt (mahdi rom 4.4.4) igaz kicsit furcsán viselkedve (Talkback be volt kapcsolva) na de nem gáz végig csináltam talkbackkel a setupot aztán kikapcsoltam a talkbecket, láttam alig van benne töltés szóval ismét rajtahagytam a töltőn ami ekkor csak a laptopom. De hirtelen kiírta, hogy az android system leáll.. és azóta is ugyan ezt játsza velem, bekapcsol leáll, bekapcsol leáll.
    Igazság szerint az aksira gyanakszom de nem tudom.. valaki valami ötlet?

    " Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)

Új hozzászólás Aktív témák