Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooltan567
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, ha USA-ból zsebben hozatok egy Nexus 5-öt akkor a 4G-n kívül minden működni fog itthon igaz?
-
zooltan567
csendes tag
Ha az USA-ból veszek egy készüléket arra semmilyen garanciám nem lesz itthon????
-
zooltan567
csendes tag
Sziasztok.
Hozattam az USA-ból egy Nexus 5-öt magamnak. Olyan problémám merült fel vele kapcsolatban, hogy ha 1,5-2 napig nem indítom újra akkor néha 3-4 percig nem érzékeli a bekapcsoló gomb h én nyomkálom és a képernyőt nem tudom bekapcsolni. Ha felakarom oldani a telefont csak várakozni lehet azért persze sűrűn nyomogatom a gombot mert mindig a legrosszabbkor csinálja ezt velem. Ha nagy nehezen bekapcsol a kijelző akkor gyors mindig újraindítom és azonnal elmúlik a probléma és ismét hiper gyors és minden működik.
Mi tévő legyek? Valakinek ötlete, tanácsa van valami?[ Szerkesztve ]
-
zooltan567
csendes tag
válasz cuebler #14396 üzenetére
Szia, én is kb ilyen gonddal küzdök. Nekem 2 hete van meg. Olyan probléma jelentkezett, hogy ha 1,5 - 2 naponta nem indítom újra akkor elkezd szarakodni pl.: lefagy reggel az ébresztő, vagy nem reagál a bekapcsoló gomb!!!! Nem tudom mi lehet. Engem is érdekelne erről hozzáértőbb,tapasztaltabb emberek véleménye mert eléggé idegesítő!
-
zooltan567
csendes tag
válasz dozsabalint #14400 üzenetére
Rendben, köszi, vissza állítom gyárira és törlöm a sok semmit érő vacak alkalmazást, hát ha megjavul tőle. Köszönöm!
-
zooltan567
csendes tag
Sziasztok, olyan gondom adódott egy USA-ból behozott Nexus 5-tel, hogy ha 1,5 naponta nem indítom újra akkor keményen el kezd fagyni (a kedvencem amikor reggel az ébresztő fagy le ). Hiába nyomom a bekapcsoló gombot a kijelző nem világosodik ki, viszont hallom h érzékel és vakon újra tudom indítani. Egyszer már vissza állítottam a gyári állapotot mert azt hittem valami vírus tehet róla, de nem! Szerintetek mit kéne tennem?
[ Szerkesztve ]
-
zooltan567
csendes tag
Nekem is most (kb 5 perce) jött meg a frissítés de megvárom a véleményeket másoktól, hogy hogyan fut a Lollipop Nexus 5-ön. Addig is maradok a kitkatnél
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest