Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz DJGABI #15830 üzenetére
A minimum az lenne, hogy ilyenkor kevesebbet kér.
Nekem a TV-m van szervizben hónapok óta, mondjuk azért, mert én elbénáztam De remélem, hogy az is olcsóbb lesz, mint gondolom(Meg nekem aztán mindegy, mert bagóért vettem, elvileg hibásan - ahhoz képest jól ment hónapokig, csak aztán egy áramszünet megölte... a tápot... vagy mégis a scalert... Én no én nem tudom, kérem kapcsolja ki )
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
GEIL
addikt
Sajnos a motorkerékpár úgyis csak "szezonális berregő"......kb mint a repülő rovarok....csak jó időben élnek igazán.
Milyen motor és mik lesznek rajta cserélve ?------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
KROK640
nagyúr
Ezekután minimum, hogy olcsóbban csinálja meg, elvégre csak úgy késik vele egy hetet!
Egyébként meg (most hasraütésszerűen mondok számokat) azt mondja az 50 ezres motorodra, hogy 40 ezer, akkor mond meg neki, hogy OK, ad egy 10-est és otthagyod neki. Rögtön engedni fgog, mert nem akarja kerülgetni, meg kinlódni az eladásával. Ráadásul ha valamit kokányolt vagy kamuzottt benne akkor pláne ellenkezni fog. (mert ugye kakor eladáés előtt még jobbra meg kell csinálnia).
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...