Új hozzászólás Aktív témák

  • Dávidka1995

    csendes tag

    Ez kb 2éve történt velem.
    Régi gyerekkori barát hogy kellene neki egy jó gép, apuka mondja pénz nem gond megoldjuk csak legyen neki meg mutatva minden hogy mi lesz bele meg hogyan merre meddig (nem értett hozzá de érdekelte)
    Alaplap: ASUS ROG MAXIMUS XI HERO (WI-FI)
    M.2 SSD: 512GB Samsung 970 Pro
    Proci hűtő: NZXT Kraken X72
    Ház: NZXT H700
    Videókártya: ASUS GeForce RTX 2080Ti 11GB ROG STRIX
    Ram: 32GB 4000MHz DDR4 RAM Kingston HyperX
    Proci: Intel Core i7-9700K
    Okés apuka mondja legyen megrendelve bele megy, (gazdag család, nem fájt nekik), a megegyezés az volt hogy apuka fizeti a gépet én össze rakom haver meg kifizet, alkatrészek meg jöttek össze raktam, w10fel meg minden faszság, 1nap elment vele de faszán ment örült is apuka is mosolygott meg minden, játszottunk is a gépen kicsit majd mondom, én megyek haza, haver nem fizetett ki apuka meg haza hozott, útközben dícsérgetett meg minden hogy milyen ügyes gyerek vagyok, jól meg állom a helyem a világba, mert addigra már dolgoztam elég sok helyen még nyáriszünetekben is tehát van tapasztalatom a munka terén. Kérdezi hogy én szeretek-e játszani, mondom neki hogy persze hogy ne szeretnék meg is mutattam neki egy hp omen 15 laptop nem valami nagy bivaj dög volt de elment rajta minden kompromisszumokkal, majd fel hozza hogy, a gyerek kifizetett? Mondom még nem gondolom majd oda adja. Hmmögöttt egyett elő vett 20ezert mondom majd mi rendezzük de nagyon köszönöm, rám mosolygott erősen kezet rázott velem, elment haza, aznap este haver felhív hogy basszam meg meg hogy hogy merészeltem én az ő apjának elmondani hogy nem fizett ki mert hogy mekkora egy pénzéhes fasz vagyok üvöltött majd tiltott le a francba, nem lettem kifizetve el is könyveltem magamba meg hogy mi a francért vagyok ilyen idióta hogy az apjától nem fogadtam el a pénzt. Eltelt 1hónap az eset óta egyszer csak jön haver apja nagy mosolyal az arcán, köszönök neki meg minden beszélgetünk, apudhoz hoztam az autót szereltetni, oké faterral dumált közbe majd megint velem is, az autó kész fatert kifizete, megy hátra az autó hátuljához azt mondja gyere gyerek adok valamit megyek oda erre egy baszom nagy doboz meg még 2 nagy doboz kérdezem tőle hogy ez micsida? Mondja hogy nézzem meg, erre azért fater is oda jött én mikor nyitom ki az egyikben egy baszom nagy monitor a másikba egy fasza forgós szék meg kopp az a gép amit a gyerekének raktam össze, mondjuk neki hogy ezt nem fogadhatjuk el ez nagyon drága, ő ragaszkodott hozzá nagyon hogy elfogadjam mert hogy itt a karácsony meg hogy meg érdemlem jó gyerek vagyok, köpni nyelni nem tudtam 🙂.
    Faterjával azóta nagyon jóba vagyok ő is imád engem mikor van baja szívesen megyek segíteni neki, most pl az új rtx3090 ért sírt a gyerek a "régi már szar" 2080Ti-t meg hogy ő majd eladja, faterja nem engedte neki kezembe nyomta hogy ez a fizetségem. Az apja nagyon jó arc meg az annya is, voltam már vele swinger klubba is de ez más sztori az a lényeg hogy ilyen is van, persze vannak gány dolgok is de azokat majd hozom később 😁

Új hozzászólás Aktív témák