Új hozzászólás Aktív témák

  • pn4hvq

    senior tag

    Fentiekhez: még ma is merek szabadságon lenni, egyhuzamban a második és egyben utolsó napon, de már ma is hívtak (statisztika: 5+2 nap szabadság alatt 1 nap nem "zaklattak"). Sajnos az illető is így járt... Egy e-mailt nem írnak, mert az időbe telne, ezekszerint annyira nem fontos a dolog.
    Ha kapcsolatról beszélnék, azt mondanám, ez egy mérgező kapcsolat.
    Céges telefonom nincs (szerencsére), nem is szeretnék, így a saját privát telefonomon a beállításokat, elérhetőségeket én szabom meg.

    "mit csinál a cég, ha közlöd, hogy szabadságon vagy, és épp külföldiában áztatod a segged?"
    A múltkori 5 napos szabi előtt előre jeleztem, hogy mivel 3 gyerek (4, 7, 11 évesek) is lesz velem, nem fogok tudni bemenni. Előre, többször elmondtam.
    A hétfő reggel azzal kezdődött, hogy akkor mikor megyek be. Mondtam, hogy nem tudok, itt vannak a gyerekek, nem hagyom őket egyedül itthon. Hádemérnem. Mert a legkisebb 4 éves, és azértmertcsak...
    Kedd reggel fél 7kor láttam, hogy nem látszik távolról a gépem (és a hálózatból semmi), így reggel 7kor bementem (ezt muszáj volt). Hétfőről kedd éjszakára Murphy alapján meghalt az egyik switch, így azt pótolnom kellett.
    Stb...
    Ja, "fejemhez vágták", hogy el tudtam volna vinni a 3 gyereket magammal. De mondom se gyerekülés, se semmi (és még mindig szabadságon vagyok). Ááá, úgyis közelről jönnék, nem szükséges az... :Y

Új hozzászólás Aktív témák