Új hozzászólás Aktív témák

  • IO.sys

    őstag

    válasz Kisgépkezelő #2302 üzenetére

    galoslac írta le a helyes választ: bértábla. :) Ez egy közszférabeli hely az önkori és az iskolák közt. Én 130 alatt kezdtem itt és ennyiért dolgoztam másfél évet, ezalatt felhoztam a helyet informatikailag a középkorból a használhatóság szintjére. Hullajtottam pár liter vért ezalatt, szerencsére volt egy éles szemű munkaügyes, aki kilobbizta nekem a fizuemelést. Közben feladattöbblet lett és jött ez a gyökér. Én még mindig húztam az igát és megint kaptam fizetésemelést, időm is alig volt aláírni.

    hcl: 130k ezen a környéken sajnos teljesen normális. Ez a csávó nem azért nem dolgozik, mert ennyiért nem hajlandó, hanem mert nem érdekli az egész informatika. Máshol se dolgozna. Meg tudná tanulni, csak a parancssor meg a szerverek meg a többi izé (RDP) az olyan macerás. Dolgozott már hegesztőként is, ott az összes darabot javítani kellett utána, szidták is a srácot, aki bevitte. Portásnak se lenne jó, mert ott pl. nagyon sok mindennel képben kell lenni.

    DJGABI: azaz, emlékszem.

    galoslac: nem a beosztottam, egyenrangú. Mentoráltam a felettesünk szerint. :D WTF

    E.Kaufmann: ebből az új belépők adminisztrációjának a 20%-a van meg, meg a dolgozók költöztetése, de ott is pakolnom kell a végén, mert a kábelekben el lehet utána esni. Raktár rendben tartása már nincs meg. Ha rábízok egy telepítést, 3 nap kínlódás után átveszem és 1 óra múlva kész, miközben mást is csinálok. Ja, amúgy a gyerek informatikus, papírral.

    Kisgépkezelő: megelégszik kevéssel és nonstop panaszkodik. :K

    hobizoli: építettem NYÁK nyomtatót, belekerült néhány ezresembe és hónapomba, de most, ha kell, gyártok itthon bármit.

    koby11h: zenész vagyok, de akkor se tudnék felsorolni ennyi zenekart, ha billentyűzettel vernék közben a fejem. :D

    凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

Új hozzászólás Aktív témák