Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Kilora
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
- = Zk = -
félisten
remélem, ismét dicsérni fogom a xonar-omat, ha sikerül átoperálni a brutál hangzást (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Tanisz
senior tag
Eléggé úgy néz ki a dolog, hogy még a 100 évet sem húzzuk ki, nem hogy a 200at, ha így folytatjuk
És most nem feltétlen a természet rombolására gondolok, hanem az emberi alaptermészetre
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
lofagi
addikt
Uh, az első videóba néztem bele, az nagyon bejött!
Grafika elég rendben van, s el tudom képzelni, hogy eléggé rám tudnak majd ijeszteni benne, ami ugye a lényeg. :] Tény, hogy kicsit furcsa, hogy elmegy az Alien egy szekrény előtt amiben bujkálunk, de ahogy írták a többiek is, kétlem, hogy egyszerű lenne elbújni előle amúgy. De tulajdonképpen és szerencsére, ez egy kitalált lény, valószínűleg az életben nem találkozunk vele, így azért annyira szerintem a nem baj, ha nem ragaszkodnak a "valósághoz".
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Xerxész
őstag
válasz
Bad Pritt #15 üzenetére
Volt asszem olyan játékmenet videó már, amiben nagyon úgy tűnt, hogy scriptelt jelenet szerint meghal.
Nem is értettem, hogy ez most mi...történet szerint meghalunk?
Amikor bemenekül a csaj az alien elől egy zsilipkamrába, magára zárja az ajtót, majd utána kizuhan a világűrbe, mert kiszippantja a vákuum. -
wednesday
őstag
A játszhatóság miatt lehet elbújni a dög elől. Ez szerintem nem nagy áldozat.
Azért a készítők helyébe trollkodásként beraknék egy olyan opciót, hogy a szörnyecske, mindent érzékel..aztán, az első ajtóig se lehessen eljutni.
Ott azért leesne sokaknak, hogy miért kell kompromisszumot hozni. Ehhez a játékmenethez hozzátartozik a bujkálás, osonás, fülés stb. Mert csak a menekülés torlaszok építése a pörgős, rohanós játékmenet maradna. Ha csak abból állna sokkal sivárabb lenne.
-
Findzs
addikt
jó mert ez egy cgi
de nézz meg egy gameplay -t [link] [link]
(#12) HáGé
meglehetett volna oldani azt másként is ajtók eltorlaszolása, elkerülés, figyelemelterelés, futás stb.
valamilyen szinten a bújás is oké lenne de ne már egy 2mm vastag lukas szekrénybe vagy asztal alá, hanem mondjuk fal mögé, hulla, android alá, stb.azért írtam, hogy remélem a végleges játékban komolyabb lesz a dolog mint a linkelt gameplayekben
vagy mint amit a cgi sugall[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Bad Pritt
félisten
Ezt egy másik hírnél már kitárgyaltuk: nézzétek meg az első Alien film idegenjét, az a lény a referenciapont a játékhoz. A bujkálást meg kritizálhatják, másik oldalról mennyien kritizálnák a játékot, ha az első pályát nem lehetne megcsinálni, mert egyből lemészárolna az alien? Nagyon nagy fun lenne tényleg. Minden lopakodós játékban kompromisszumokat kell hozni a játékélmény miatt. Itt ez lett a kompromisszum, az eddigi videók alapján még így is lehetséges, hogy vért kell majd izzadni a végigjátszásához.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Xerxész
őstag
válasz
Bad Pritt #10 üzenetére
Igen, de azok elől még elfogadható a bújkálás...nem vennének észre.
Egy alien elől viszont - ami elvileg az életet érzékeli - nehéz volna elbújni egy doboz mögött vagy egy rácsos szekrényben. Ezt az egy dolgot kritizálják a legtöbben a játékkal kapcsolatban és Findzs kolléga is szerintem erre írta, hogy "remélem, hogy ilyen nem lesz..."[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Csak ilyen lesz. Mármint úgy értve, hogy nem folyamatosan az elejétől a végéig, hanem hogy mivel fegyverünk nem nagyon lesz és csak alien fog garázdálkodni a hajón, ezért amikor a játék folyamán többször "összefutunk" a szörnnyel, valahogy túl kell élni a találkozást, ami bújkálással lesz megoldva (kivéve, mikor rohanni kell).
-
Findzs
addikt
remélem a játékban ilyen nem lesz, hogy elbujok egy alien elől egy láda mögé
az eddig megjelent gameplay videókban egyébként sajnos ez körvonalazódik
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
lofagi
addikt
Az első Alien kb ami érdekel! Nem vagyok egy horror kedvelő, de ezt kipróbálnám, úgy, hogy nem arról szól az egész, hogy egy nagy fegyóval végigirtod a szörnyeket, hanem menekülni kell előlük. Csak már mutathatnának valami valódi gameplayt, mert sok CGI-t láttunk már ami után csúfos volt a "valóság".
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Bad Pritt
félisten
Én is remélem.
Soha nem készült még ennyire Alien Alien játék, mindig csak a hülye AvP, meg a hentelés ment. A tiszta rettegés, az kell ide és az eddigi videók alapján simán meglesz. Meg tetszik az, ahogyan a Creative Assembly hozzááll a témához, bevonja a veterán színészeket, küldetést csinál a Nostromo legénységével, felhasznál szinte mindent az első filmből, tele lesz easter eggekkel. Már az, hogy a Fox, Sega, meg CA logót így csinálták meg, mosolyt csal az arcomra.
Respect érte.
Amúgy milyen motort használ a játék? Még E3 idején rákerestem, lesz-e Mantle támogatás hozzá, de nem találtam semmit.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
Hangulatos. Csak végig tartsa majd fenn a feszültséget, az ember szíve is álljon meg tőle.
-
Garada
őstag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Ott a pont.
-
kriszpontaz
veterán
Miért kell mindig CGI trailert csinálni????? A végén tényleg úgy járunk vele mint az előző Alien játékukkal.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Szűk két hónappal a megjelenés előtt a SEGA elhozott egy CGI trailert a lassan finishbe érkező új Alien játékból.
- Torrent meghívó kunyeráló
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...