Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Mert 12 napja érkeztek meg az első példányok, és hétköznapi használatban kevésbé jön elő. Idő kell, míg rájössz, hogy valami nem stimmel. Én pl. észre se vettem, csak most, hogy mondtátok. A legtöbb vevő nem a 0. napon költözik az új telóra, hanem előbb próbálgatja, vagy hétvégén van ideje rá, stb. Amúgy közel 1 hete előjött a probléma, 1 héttel az elérhetőség után.
-
Tin
veterán
válasz rebelinside #101 üzenetére
Nem ez a kérdés, hanem hogy ha hardveres, a Samsung elismeri-e hibának. Mert ha nem, azt mondja, "jóaz", akkor van egy 730€-s telefonod, ami hibás.
Remélem megszólal a Samsung, mert ha nem, sokan küldik vissza, vagy be idővel javításra, és az sokkal arcvesztőbb.
Én holnap írok a boltnak, hogy WTF, küldjem vissza, vagy mi legyen. Engem a csere nem érdekel, lefogadom, hogy az összes érintett. Olyan nincs, hogy emberünk kettőt kap, és mindkettő hibás, az enyém is, meg a neten is sokaknak. Ez hülyeség. Ha szoftveres, mindegyik érintett, ha hardveres, akkor is. Nincs köztes megoldás, vagy időközben javított verzió, ez mind első szériás telefon...
-
AS
félisten
Na ez érdekes a Rog phone 3 nál is ugyan ez a hiba volt, de javìtva lett már. (Elvileg)
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
turbulencia8
őstag
Nekem kicsit furcsa, hogy a cikkben összesen 1 fotó készült elölről.
-
sphe
senior tag
Hát ez eléggé kellemetlen hogy már nem egy kezes telefon. 150/70mm alatt venném is mert zseniális a kamerája, de egy kézzel még az s10e -nél is bele ér a kijelzőbe a tenyerem és az is alig egykezes már...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
d@minator
addikt
A színválasztékot elnézve inkább Feminin Edition, mint Fan Edition..
-
Tin
veterán
A telefonnak elvileg 240Hz-es érintőkijelző kiolvasási rátája van, ami elég magas. Simán lehet, hogy a szoftvere vacak, és az okozza a problémát, illetve ezeket a cikkben nem is említett fantom érintéseket. Az mindenképp rossz, hogy sokaknak görgetés közben random helyeken sima érintést regisztrál.
Viszont beírtam a keresőbe, és a SamMobile cikk után egyre több média átveszi a hírt. Szóval eljut a Samsunghoz is.
-
Schuler888
senior tag
Birom, amikor hetkoznapi juzer eszre se veszi, hogy valami bizonyos korulmenyek kozt nem 100%, de ahogy olvas rola egy clickbait cikkben, maris egy hulladek
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
törölt tag
Az első samsung ami bejön! Jó lett szerintem.
-
janeszgol
félisten
válasz janeszgol #95 üzenetére
Javítom magam. Kétujasnál még nem vettem észre gondot, de Tab S5e-nél van olyan pont (a kijelző közepétől balra), ahol nem jól érzékel. Letöltöttem teszt progit, és azon a ponton (ez kb egy 1 cm széles, és 4 cm hosszú sáv) nem veszi jól az érintést.
Más S5e-t nem próbáltam ki. Nem vészes, de bosszantó már maga a tudat is. -
janeszgol
félisten
válasz Schuler888 #112 üzenetére
Szerintem 100%, hogy szoftveres. Ma már ilyen gagyi érintőket nem tesznek a telefonokba, még 50 ezer ft alatt sem. Esetleg 20 ezer ft alatt. De már a Voda Smart E8/E9 is sokkal pontosabb, mint anno a Smart 4 Mini, Smart Turbo és társai például.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Clickbait lenne?
-
mjani1172
addikt
Ugyanezt akartam írni, de mondom inkább kezdje más a témát.
Eddig folyamatosan nyúzva volt, és ilyen szuper-olyan szuper, aztán bedob valaki valami baromságot, ami a napi használatban full lényegtelen,hiszen itt sem és a MA tesztben sem jött elő, ez mellett 100% javítható szoftverrel, és a szuper telefon abban a pillanatban egy hulladék lett, ( át se veszem, vissza boltba)
Nagyon kemény.[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz mjani1172 #117 üzenetére
Te miből gondolod, hogy sw-esen javítható? Talán ott vagy mérnök? 250k-ért hagy ne hazárdírozzak már...
Persze, hogy ha kiderül ilyen hiba a kezdeti lelkesedés alábbhagy. Okoskodás az megy, de biztos vagyok benne, hogy így nem adnál ki rá ennyit, hogy majd lesz valahogy.. -
Hallosz
senior tag
Amikor a hüvelyk úját használja az ember görgetéshez, lapozáshoz, a lefedett terület, ugye nagyobb mint 1 cm? Logikus, hogy ezt nem két újnak érzékeli?
Én biztos, hogy megtartom.
Ürügynek biztos jó, ez, amúgy a 15 napos elálláshoz, még indok sem kell.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Abból gondolom, hogy javítható, mert szerintem nem fejlesztettek direkt ide egy olyan érintőt, ami kevesebbet tud mint a többi hasonló.
A többit meg elmodtam, ez egy mondvacsinált hülyeség, engem biztos nem tántorítana el a készüléktől egy ilyen "hiba", ha nem is javítanák.
Amit eddig, senki nem vett észre, sehol nem jelentkezett, de most hogy bedobták, most már gond.
Én ezt viccesnek látom, sokszor találkozom ilyen dologgal a melóhelyen is, mikor valaki felfedezi a hidegvizet, és onnantól megy a hiszti. -
Tin
veterán
A "hetkoznapi user" negyedmilliot fizetett ki egy telefonert, igy a minimum elvaras, hogy hibamentes legyen. Nem, en nem vettem eszre korabban, mivel az atvetel ota kb 5 ora SOT van benne, nem annyira nyomkodtam, nektek es magamnak tesztelgettem, es meg at sem koltoztem ra.
Senki se mondta, hogy hulladek. De veled ellentetben en nem sajnaltam az idot ra hogy kiprobaljam es megnezzem, mi es mikor tortenik. Valoban nem vettem eszre eddig, mert nem trivialis a hiba, de a neten egyre tobb a visszajelzes rola. Az, hogy nem teljesen pontos a folyamatos swipe, nem veszes hiba a mindennapokban, talan jatekban. Az viszont, hogy a 2 ujjadnak 1 cm-re kell lennie egymastol, vagy 1 ujjnak erzekeli, az mar gaz, foleg jatekban. A telefon pedig arra pl. nagyon jo. A harmadik hiba, a "szellemkattintas" meg rosszabb, irtak kulfoldi oldalakon tobben, hogy siman gorget lefele face-en vagy instagramon, es a telefonja a kepernyo bizonyos pontjain magatol "erint", igy like-ol, es hasonlok. Vagy feloldja a telefont, az meg pluszban megnyit egy menupontot.
Semmi kedvem visszakuldeni, mert nem nagyon jo telefon, de amig nem szolal meg a Samsung, akarmi lehet, es ha ez nem kijavthato vagy maximum "elkenheto" hiba, akkor inkabb veszek mast, vagy varok egy masodik szeriara.
-
Tin
veterán
Ha nem jatszol, nem biztos, hogy markansan elojon. Amugy meg ha ket ujj tul kozel vagy egymashoz, akkor 1-nek erzekeli. A kozel itt 1 centi, ami nagyon sok.
Illetve elvileg gorgetes kozben neha erintest erzekel a kijelzo masik pontjan.
Sokaknak ez csak toltes kozben jon elo.
-
Tin
veterán
onmagaban mar ez is eleg nagy gond lenne (video)
de olvasgathatsz, hanyaknak van ez a problemaja
-
Thom!
veterán
Kamera vmi okadek...
-
MarciKING24
tag
Az ítélet miatt (ajánlott) úgy érzem a Ma akart már egy Samsungnak ajánlottat adni... Hogy miért? Exynos, 15wos töltés, és végül ami a legfájóbb: nincs 5G. Tudom, soká lesz, de szerintem jövőre már jóval elterjedtebb lesz és akkor dobhatom ki a negyedmillás telcsit... Márpedig ezt nem a nagymamám veszi akinek "ó elég ez neki telefonálni."
Straight outta Compton
-
siege5
aktív tag
válasz MarciKING24 #129 üzenetére
Na azt megnézném, hogy az átlag user mellett aki 2 évre vesz telefont hol lesz itt még stabil 5g. És ténylegesen ki is fogja használni. Én igaz nem BPn élek de sok helyen még a 4g is problémás. Itt egyedül a nyitóár az ami ténylegesen gond, a többi legfeljebb csak egyéni preferenciák kérdése. Én aki nincs oda a samuert is azt mondom, hogy egy elég jó széles igényeket lefedő mobilt sikerült kiadni. Reméljük az ára is hamar beesik és megoldják a kezdeti bakikat is.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Valójában DeX-re is elég, az S9+ is 6GB RAM, és köszöni szépen teljesen jól elvan a DeX-szel, tanulásra, egyetemi előadás hallgatására, munkára, kikapcsolódásra egyaránt.
Amilyen vérszegénynek gondoltam ezt az S20FE-t, olyan kellemes csalódás lett, szerintem egy teljesen korrekt készülék, az ára a jelenlegi Samsung politikának megfelelően kicsit feljebb lett lőve szerintem, mint amennyinek kéne lennie, de ez már kb az S10 óta így van. Cserébe viszont jó szar az értéktartásuk, szóval hamarosan meglehet venni olyan áron, amennyit tényleg ér is.
A Snapdragon hiánya viszont sajnos számomra is fájó pont.
-
Hallosz
senior tag
30 perce görgetgetem a képernyőt minden elképzelhető oldalon, de csak nem akar szar lenni!
Most ilyenkor mi van? ÁtQúrtak és jót adtak?
Viszont most tudtam meg a Tech2 videóján, hogy van egy kép, amitől kifagy a Droid.
Istenem mit vettem!!!!
Csaó, léptem, mert nem vágyom tech-hipohonderré válni.
-
szemy94
senior tag
Nincs S20FE-m, egy S9-en, és egy S10 Lite-on tesztelve ugyanezt csinálja a PROGRAM, ha GYORSAN húzom el az ujjam. Ha lassan akkor persze jó. Szerintem ez az app sajátossága, ha pl. képszerkesztőben húzom az ujjam gyorsan, nincs gond, ha lassan, akkor meg ebben a Touch Screen Test nevű programban sincs. Pár ember letesztelhetné BÁRMILYEN telefonon ugyanezt hozza szerintem...
Szerk.: Mate 8-on is ilyen.
Szerk 2.: azt kb olyan lehetetlen helyzetben csinálja nekem, ha a hüvelyk és mutató ujjam összenyomom, kb fél-egy centi lenne a 2 pont közt, akkor összehúzza, de 2 hüvelykujjam egymás mellé téve nem tudom produkálni. HA nektek is ilyen, ez minden telefonomnál így volt, probléma sosem volt ebből.[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
gaborm69
aktív tag
Hali.Aki ilyet használ igazán írhatna személyes tapasztalatokat a telefonról.Köszi
Samsung Galaxy S20 FE
-
Tin
veterán
touch screen test (play store)
Toltsd le ezt az alkalmazast, es egy-ket ujjal swipe-olj a kepernyon. Neha random helyeken is latsz 1-1 pottyot, ahova biztosan nem nyultal. Azt jelenti, hogy ott is erzekelt (fantom) erintest, ahova nem nyultal.
Ez bizonyos helyzetekben gond. Jateknal is, de akar sima tartalomgorgetesnel is. Pl. megnyit linkeket, amikre nem kattintottal, vagy magatol like-ol posztokat. Van, akinel csak akkor jon elo, ha tolti kozben a telefont.
Ha nalad ez nem fordul elo egyaltalan, akkor orulj neki. Ha viszont igen, akkor gondolkozz el rajta, hogy mondjuk tobb honap utan mennyire megszokhato az, hogy a telefon neha veletlen helyekre kattint, akaratodon kivul.
Nezd, ha en most gondolkoznek ennek a telonak a vasarlasan, orulnek neki, hogy ez felszinre kerult, es varnek 1-2 honapot, mire vagy megjavitjak szoftveresen, vagy biztosan olyan szeria jon ki, ami mar hardveresen is jo. De semmikepp nem tagadnam le a problema letezeset csak azert, mert nem tudom elsore reprodukalni. Es ez esetben nagyon ugy nez ki, hogy az osszes telefon erintett, es ez nem egyedi hiba.
-
elfelejtette
veterán
Még nálam a Redmi 3s-en is ezt csinálja. Ha messzebbről indítom a két ujjat, akkor közelítve őket is megmarad a két külön érzékelt ujj nyomvonala, ha közelről indítom, akkor egyből egy ujjnak érzékeli.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Tényleg nincs füles, my bad, sajnos nekem csak a készülék és egy töltő jött. De igazán elfért volna ott egy füles ebben a kategóriában szvsz.
Az ujjnyomi pedig valóban optikai, ezért "ne vezessünk ritunból", máris javítom, köszönöm
FM rádió viszont van a Snapis USA modellekben, régiófüggő feature.Non omnis moriar.
-
Tin
veterán
válasz AliceWake #146 üzenetére
Ja, fizikailag van benne radio, de tegnap egy kolleganak mindenhogyan probaltam, elerhetetlen. A Samsung Radio gyari appot is probaltam apk-bol felrakni, de a telepites vegen irta, hogy "app not installed". Szoval a modul benne lehet, de szerintem ezt maximum kemeny hackelessel lehet eletre kelteni. Igaz, en DBT (nemet) regios vagyok.
Meg azt az adaptiv cuccot kicsit helyrerakhatnad, mert elso olvasatra olyan, mintha azt tudna, amit a Note20, tehat hogy dinamikusan leveszi. Ehhez kepest amit en olvastam, mindossze annyi, hogy nehany alkalmazasnal, ami nem tamogatja (vagy kivalaszthato), ott visszaall 60Hz-re. De tul sok info errol sem volt. Refresh rate checker alkalmazasok siman kiirjak nekem a 120Hz-et.
-
Tin
veterán
Oszinten szolva en nagyon kivancsi leszek a Samsung helyzet-kezelesere. Piacra dobott egy Pixel 5 es iPhone 12 killer telefont, viszont van benne egy hiba, ami tul nagy ahhoz kepest, hogy "ne ugy fogd a telefont". Ha nem reagalnak, negativ promo. Ha hardveres hiba, negativ promo, meg akkor is, ha aztan visszavonjak a keszleteket, mert pont a P5/i12 eladasokat fogjak vele megdobni. Ha viszont szoftveres hiba, akkor viszont gyorsan kell kidobniuk egy javito patch-et.
De igazabol szerintem amit most tenniuk kell, hogy megszolalnak, de nagyon gyorsan, kulonben azt fogjak hinni az emberek, hogy el akarjak tussolni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lightyear - befektetési app
- Bestbuy játékok
- Gaming notebook topik
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest