Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
A videókártyát szabhatták volna 200-al kissebre.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
sbiii
csendes tag
Erre a sz.rra?
Ma elkezdtem nézegetni a videókat a PES és a FIFA oldalon is (IGN). Mivel PS3-am van ezért nekem tulajdonképpen a játékmenet, és a realitás számít, a grafika adott. Nem leszek hosszú: a PES ismét oda-vissza veri minden tekintetben a FIFA-t. Grafikailag is, de játékmenetben is. Ha még sikerülne becsempészni még egy pár angol licenszt, akkor semmi kifogásom nem lenne. Ellenben lesz egy Champions League sorozat benne, amiben játszhatok immáron egy magyar csapattal is, amelynek a neve a Debreceni VSC.
A FIFA max. akkor nyerhetne nálam, ha belevinnék a Soproni Ligát is, de hogy ez megtörténjen akkora az esélye, mint hogy a Loki továbbjut a főtábláról...Alright, let's have some... fun.
-
sbiii
csendes tag
válasz HarapósKutya #3 üzenetére
Végülis 7700-ból 200 az 7600, nem?
Alright, let's have some... fun.
-
sbiii
csendes tag
-
Killing
addikt
Írd oda a cuccokhoz és lássuk mid van.
Még midig viszi a játékokat, Undercoverrel gond nélkül el van. Mert ugye vérpistike még aknakeresőzni is 4890 X2-vel akar.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz HarapósKutya #8 üzenetére
1024x768
Szinte akadásmentesen, ha meg bemelegszik a vas, már nem is akadozik.
Az ON népe pedig tudja hogy hamar felkapom a vizet.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz HarapósKutya #11 üzenetére
Fórumok--> Kereső.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
veterán
Az a baj,hogy a gép ellen lehetelen játszani,és ez most sem változott
duree54
-
(Darkwood)
őstag
Miért mobil CPU van írva az Intel-hez? Az AMD meg megérdemli, hogy a desktop-os verziót írják?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
CptMisi
őstag
Teremfocit és Soproni ligát beletehetnék, mert a HSP nem a legjobb megoldás, ahhoz hogy legyen magyar bajnokság...
jó lenne, ha néhányan nem direkt kötekedni akarnának, és gondolkodnának mielőtt írnak-->ha valakinek nem tetszik, (azok közül akikre vonatkozik) ne fáradozzatok a válaszadássalYou reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
sislaciii
aktív tag
-
tmarco15
csendes tag
Helo! vmi gáz van. Nekem nem indul el Leírom h milyen a gépem.
AMD Athlon 64X2 Dual-Core Processor 4200+, 2.21 GHz, 1Gb RAM, Geforce 8500GT, Alaplap: ASUS M2N-MX SE PLUS, Microsoft Windows XP Professional 2002-es verzió Szervízcsomag 3.
Vagy kell a fifához külön program?? mert telepítem és amikor elindítom akkor elsötétül a képernyő és kiad egy hiba jelzést, és a Fifa 09 se és a Fifa 10 se indul el... -
klaci222
csendes tag
hát továb jutott bazdmeg,amugy meg a soproni liga egy unalmas szar.
-
nincskedvem
aktív tag
2.2-es 1 mgaos procin menne? Vga Hd4770 3gb ram, csak a proci szar.. Havernak kéne.
-
nincskedvem
aktív tag
válasz nincskedvem #20 üzenetére
Már tudom, megy szépen.
Azért köszi
-
BanNor
csendes tag
Heló!
Nagy gondom van, jó lenne, ha tudnátok segíteni, legjobban a PRIVÁT ÜZENETNEK örülnék, és akkor nem kell mindig visszanéznem ide....
Szal...
Miért van az, hogy a gépem elvileg viszi a jobb játékokat, de a FIFA 10-et mindenképpen, és még is LOW beállításokon 800x600-ban is akad? Ha tudnátok ezen segíteni, akkor nagyon köszönném!
A gépem:
- Intel Dual Core 2,8Ghz
- 2 GB RAM
- 550w táp
- 9600 gt 512 mb ddr3Szal miért fut a FIFA ilyen szarul? Köszi a segítségeteket!
-
repelik
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek,segítsetek!
Gondolkodom egy új Apple Macbook Pro-n, 13' 2,26, 256videok.-a kérdésem az lenne,hogy szerintetek futna-e rajta a fifa10? Kompatipilis egyáltalán az Apple oprencerével???
KÖSZI -
kockai
csendes tag
Nekem egy Intel Celeron Dual core 2500 , geforce 7600 256mb, 2gb ram és XP SP3-mas.
Tökéletesen fut a max grafikán nem akad el!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest