2019. augusztus 23., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) wjbhbdux


wjbhbdux
(addikt)

Eddig is megkapta ingyen mindenki aki az első tesztekre jelentkezett, mégsincs annyi játékos se hogy megteljen egy szerver.. halott BR #73

(#2) lofagi válasza wjbhbdux (#1) üzenetére


lofagi
(addikt)

Az igyenes héten biztos,hogy meg lesz, aztán majd kiderül. Sajnos kétlem,hogy a fizetős modeljük jó döntés. Már rengeteg alternatíva van erre és a Fortnite egyik legnagyobb előnye,hogy ingyenes, már milliók játszanak vele, kétlem,hogy cserélnék.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0f4gi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#3) ribizly válasza lofagi (#2) üzenetére


ribizly
(veterán)

+@(#1) wjbhbdux
Csodálkozom, hogy miután az amúgy eléggé jónak tűnő címek (Evolve, Lawbreakers, Islands of Nyne, Battalion, stb.) is befürödtek a fizetős modellel miért van még mindig olyan fejlesztő / kiadó, aki azt képzeli, hogy ez lesz a tuti befutó. Ráadásul a refund virágzik, szóval nagyon meg sem lehet vezetni már a potenciális vásárlókat, mert azonnal kérik vissza a befizetett cash-t.
Az, hogy a PUBG elsőként becsapódott és fizetős volt az annak a privilégiuma. A CoD4 azért nem csak BR-t adott (bár a single hiányát nem pótolja), de pl a most megjelenő Titanfall-os BR is ingyenes lesz.

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•| [Eladó] Lake People G103-S erősítő |•|

(#4) wolfman


wolfman
(veterán)

Most ahogy nézem ennek a videónak a hangulatát, úgy érzem, hogy hagyhatták volna a büdös francba ezt a BR felállást és ennek egy single játéknak kellene legyen egy jó történettel. De nem lesz.

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#5) wjbhbdux válasza wolfman (#4) üzenetére


wjbhbdux
(addikt)

Igen, a Survariumban is nagyon hangulatos pályákat csináltak a témában, de az meg egy bugyuta TDM lövölde volt. Vannak ott tehetséges pályatervezők legalább, de ezekben a játékokban kárba vész.

(#6) laceszgamer


laceszgamer
(addikt)

Csoda, hogy egyáltalán elkészült, vagy lehet úgy vannak vele, megpróbálnak pár dolcsit behúzni ha már úgy is bukta...
[link]
388 volt a csúcs játékosszám...

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#7) DiamondBack válasza laceszgamer (#6) üzenetére


DiamondBack
(senior tag)

Milyen jó kis vezérelv lehet egy játékfejlesztő stúdiónál ez hogy úgyis bukta hozzunk ki belőle pár dolcsit :D
Én bátorkodtam kipróbálni a bétát mivel voltak kedvesek meghívót küldeni.
Úgy összegezném hogy nem a farkastól kell félni hanem ettől a játéktól :D
A grafika, az irányítás, a hangok, a lootrendszer számomra katasztrofális volt, akármelyik piacon lévő br játékkal hasonlítom össze, nem kell nagy nevekkel de például a sokkal kevésbé hypolt (és ingyenes) Cuisine Royale is mérföldekkel szerethetőbb és játszhatóbb, de mondhatnám a ROE-t is akár.
Ami pozitívum volt nekem benne hogy picit visszahozta a S.T.A.L.K.E.R.-es hangulatot és itt ki is fújt a dolog 15 percen belül.
Kár érte.

steam: 𝕯𝖎a𝖒o𝖓𝖉𝕭a𝖈k Uplay: DiamondBackHUNz, Diam0ndBackHUNz

(#8) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

Ingyen se pocsékolnám erre az időmet...

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.