Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #46 üzenetére
Lesz az még drágább is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Horror összeg.
És vajon mennyi lesz a vége?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #40 üzenetére
A vicc, hogy még meg sem jelent.
-
tonerz
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sicilian
addikt
Ezeknek a speckó kiadásoknak, meg az egyedi festésű képeknek, Én is úgy látnám igazán értelmét, ha a hardver is különbözne. Akár egy nagyobb vinyó, kicsit tuningolt proci vagy ilyesmi !
Sokkal jobban érdeklődnék irántuk. -
pigster
senior tag
válasz
Bjørgersson #13 üzenetére
Ennyi erővel már 12345 is lehetett volna.
45-t már eladtak... -
gianni85
veterán
Szerintem nem áll jól ennek a gépnek ez a szürke szín. Ha újra vennék, maradnék a feketénél, a fehér se jön be.
(#29) krx21
Áh, mit szarakodjanak upgrade-del?Egy nagyobb vinyó mondjuk még evidens lett volna, és még egy plusz szürke controller
-
XharX
aktív tag
Mikor elkezdődött a videó azt hittem építenek pár darabot még az első PS "házába". Már kerestem az államat, de azért így se rossz ezzel a festéssel
-
Liquid Snake
aktív tag
Jól néz ki!
-
krx21
nagyúr
Nem, rossz... De alapvetően a fekete még mindig a legszebb és legelegánsabb... Max szürke cuccok mellé harmonizál. Legalább tettek volna bele, jobb hűtőbordát, vagy egyéb műszaki finomságokat... Mondjuk akkor lehetne benne 2Tb-os hdd...
-
[CsuCsu]
őstag
Ez instant flip eBay-en. Az összes cápa elő fogja rendelni ne féljetek.
-
ViharVadász
őstag
Elég jól mutat így. Feketében úgy sem tetszett, de így már egész kellemes a külseje a konzolnak.
-
Sirandrish
legenda
Oh itt mindenkinek kell..lassan a 12K darab még Magyarországra is kevés lesz
-
Sicilian
addikt
Már nem fértem bele a szerk. időbe.
Képek:
-
Sicilian
addikt
Én is azt olvastam, hogy lesz EU és 500euro áron !
-
Prof01
veterán
Nagyon jól néz ki! Kell!
-
tonerz
aktív tag
Engem is sok emlék fűz a régi géphez.
Jól néz ki ez a limitált kiadás. -
Speedy666
csendes tag
A Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) a mai napon bejelentett egy limitált kiadású PlayStation 4 konzolt a 20 éves jubileum alkalmából. Ez a speciális kiadás emléket állít a legelső PlayStation konzolnak, amely 1994. december 3-án jelent meg. Összesen 12 300 példány készült belőle, ami nem véletlen, hiszen ez a szám is a legelső konzol megjelenési idejére utal. Az ünnepi kiadás elérhető lesz Japánban, Észak-Amerikában és Európában is. A konzol mellett a kiegészítők is az eredeti szürke színben jelennek meg.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson #18 üzenetére
Gondolom a 12 decemberre utal, viszont a 300-at nem értem, mivel
dec. 4.wiki szerint a japán start.Szerk.: Más forrás szerint december 3 a megjelenés. Ezt jelképezheti a darabszám.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bjørgersson #18 üzenetére
De
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #13 üzenetére
Japánokról beszélünk kéremszépen. Ne keress logikát.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #11 üzenetére
Passz, szerintem csak kitaláltak egy számot.
-
Bjørgersson
félisten
Miért pont 12300?
-
csordas11
aktív tag
Akkor jó lesz a sima is.
-
F34R
nagyúr
Jo nez ki a regi PS szineire emlekeztet.
-
delibab
senior tag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Melyik topic-ban?
Engem pedig érdekelne... nekem egy kis felárat megérne a sima feketéhez képest! -
CsonkaImo
addikt
Minden elismerésem, szép kariert futott be a Playstation.
Sajnos a szériából a PS3 kimaradt nekem, de az előző két generáció rengeteg szép emléket hagyott bennem. Ha nem is a limitált darabokból, de egyet biztosan beszerzek majd a 4-ből.
-
xenom0rph
őstag
Merre lehet előrendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Sony egy limitált PS4-et mutatott be, ezzel ünneplik a PlayStation 20. évfordulóját.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest