- Napokon belül érkezik a Greyhill Incident
- FIFA 23
- Diablo IV
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- eFootball
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - MMO
- Diablo II: Classic és Resurrected
- S.T.A.L.K.E.R. 2 - A fejlesztők reagáltak a kiszivárgott játékra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Azért megnéztem volna a közönség reakcióját, ha megtartják.
A gyűlölet elmosta a Blizzcon-t, ennyi. Mondhatnak ők bármilyen bullshit pr szöveget.Homo Ludens
-
GreatL
senior tag
Nem tudom... most van egy Warcraftjuk meg egy Diablo, most ennek minek ekkora esemény?
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
D.Va
senior tag
Igazán csinálhatnának egy Warcraft IV RTS-t. Nem kéne agyonbonyolítani újításokkal..., csak egy rendes minőségi RTS-t csinálni mint anno a WAR III. Mint pl az új Age Of Empires IV. Ha az siker lesz anyagilag, akkor tuti hogy a egy Warcraft IV RTS is az lenne.
-
wjbhbdux
veterán
A Blizzard gyakorlatilag teljesen szétesett, már senki nincs ott a legendás játékok fejlesztőiből, most már a vezetőség sem Blizzardos hanem a Tony Hawk fejlesztő csapattól kapták meg az irányítást, igaz az volt a legsikeresebb Activsion játék az Overwatch óta, most lesz pár év csend aztán nagyon új irányra lehet számítani mint ami eddig volt.
Az ex-Blizzardosok most épp 2 csapatban is RTS-t készítenek: Frost Giant Studios és Uncapped Games
ezen kívül pedig RPG játékokban 2 másik: Lightforge Games és Notorious Studios
Aztán Mike Morhaime féle Dreamhaven itt egyből 2 játék készül.
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
A blizzardot kéne eltörölni, csak szégyent hoznak a nevükre. Mondjuk ennél lejjebb már akarva se kerülhetnek. Tökéletes példát adnak arra, hogyan is lehet a legjobb dologból a legszarabbat csinálni. Bassza meg az activison meg bobi kotik és a sok pénzéhes köcsög aki az anyját is eladná egy kis nyereségért
Itt egy videó az okokról és ebben benne sincs az a sok mocsok amit az utóbbi időben művelt a cég: [link]
Mind1, próbálok a szépre emlékezni és nem a mostani szarra amivé váltak.[ Szerkesztve ]
WTS: Yama1 Gamer szék
-
ldave
nagyúr
Egyrészt igazad van az Acti/Kotick témában, de a Blizzard nem csak miattuk van ott, ahol, azok az emberek, akik a mostani botrány következtében távoztak a cégtől nem mind az Acti emberi voltak, hanem elég sok tősgyökeres, régi arc is volt köztük.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
D.Va
senior tag
Értem, hát nem követtem mostanában a Blizzard-ot, nekem a WOW is teljesen kimaradt, bár eleinte tettszett, de nem vagyok hajlandó havidíjat fizetni egy játékért sem, így kimaradt. Viszont a Warcraft 1+2+3+FT-t imádtam.
Sajnos a legtöbbször mindíg ez történik ha egy elit stúdiót felvásárol egy nagy kiadó. Meg ha az alapítók elhagyják a céget... Onnantól szépen leépül, széthullik...[ Szerkesztve ]
-
A.tessz
senior tag
A durva az , hogy ott tartanak a legélvezhetőbb játékuk jelenleg a warzone.
(ami fullon van cheaterekkel, és tele van mikró tranzakcióval)
Ezt úgy mondom, hogy éveken keresztül Wowoztam, Diablo, starcraft, és nem utolsó sorban warcraft minden részét játszottam.Warcraft reforged konkrétan refund lett....
-
Zolik
senior tag
Azon felül, hogy alapvetően nagyon gáz ami céges szinten ment és hogy mennyire vissza éltek a hatalmukkal a felső vezetők érzek egyfajta álszentséget is a dolog mögött. Sokan akik habzó szájjal hagyták ott kedvenc játékukat és mondtak nemet azok az emberek vajon ugyan így gondolkodnak pl a kínai gyárakban uralkodó állapotokról? Erről nem sokan beszélnek, hogy a szeretett márkájukat milyen körülmények között rakják össze alamizsnáért vagy hogy a kínai bányákban naponta halnak meg munkások azért hogy legyen nyersanyag a félvezető és egyéb hardverek gyártásához. Szóval ezen érdemes lenne elgondolkodni, hogy most egy céget elmos a népharag, de ők csak a jéghegy csúcsa.
Ettől függetlenül a blizzardé egy szomorú história amiből szerintem pár év múlva filmet forgatnak. Ha képesek lennének új lappal indítani (nem pedig szánalmas módon át nevezgetni dolgokat a játékba) és mindenkit akinek egy kis köze is volt az előző vezetéshez kicsapni akkor talán még van remény bár kétlem hogy ebből a sokkból valaha is talpra tudnának állni.'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
k-adi
nagyúr
overwatch 2? nagy a kuss
Warcraft 4? talán ezzel tudnának visszajönni... bár gondolom ez se jól sülne el
-
negro
senior tag
A helyzet, hogy nalam is a Warcraft az a III-nal (es FT) vegzodik. Imadtam anno az elso es 2. reszt is. Itt meg lelkes jatekfejlesztok voltak es nem a profit volt a lenyeg, persze mar ekkor is gennyesre kerestek magukat. WoW total kimarad sose erdekelt. Sajnos ok is "Westwood lettek". Kar ertuk. Nagyon jo lenne egy Warcraft 4 de az nem lesz mar az, ahoz a regi arcok kellenek.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
ldave
nagyúr
Az utolsó gondolattal nem teljesen értek egyet. Egy újabb Warcraft játékhoz nem a régi arcok kellenek, hanem újra egy olyan lelkes, kreatív csapat, mint a Blizzard volt akkor. Ehhez nem kell, hogy Crhis Metzen írja a történetet, vagy hogy Frank Pearce üljön a rendezői székben.
A Slime draws near! Command?
-
proci985
MODERÁTOR
Flamet kerüljük
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A stúdió szeretné újragondolni az egész eseményt, változások várhatóak.
- Computex 2023: Egyszerű megoldás a 12VHPWR kábelek gondjaira az MSI-től
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Programozás topic
- Napokon belül érkezik a Greyhill Incident
- Kerékpárosok, bringások ide!
- FIFA 23
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 64GB, 2024.09.12-ig gyári garanciával, Bp-i üzleből eladó!
- Samsung QE65Q80B 4K SMART Q-LED 2023 PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (UE75U7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE85Q60AAUXXN) 215CM Q-LED SMART ! PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE75QN91BATXXH) 190CM NEO Q-LED SMART 2023 PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest