Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Régen is tetszettek az Ichill cuccok, mikor még volt ilyen kicsi venti a VGA tetején is onnan fújta be a levegőt. valami 780 kártyám volt tőlük.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
hibavissza
veterán
Az inno azon kevés gyártók egyike amelyik még nem jutott el oda, hogyha valami nem meleg azt nem kell hűteni.
-
RetepNyaraB
veterán
Speciel a promó fotóról nem derül ki (ha igen, az rosszabb), hogy a ramok és fetek hűtöttek-e. Kamugerillamarketing.
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
arn
félisten
torvenyszeru, hogy minden videokartya ilyen bazarinak nez ki?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
törölt tag
Gyönyörű, és biztos nagyon hatásos is. Jaj
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz hibavissza #2 üzenetére
Mit nem kell hűteni..? ~200W azért nem az a kategória, főleg, ha az ember nem akar tempót bukni a visszaeső boost miatt. Ilyen áron igenis legyen pacek a hűtés. A csicsa túl van tolva persze, de a jó hűtés fontosságát elbagatelizálni nem kéne.
-
paprobert
senior tag
A hűtésnek ezeknél a kártyáknál abban kell jónak lennie, hogy a die-hoz közel lévő részegységek legyenek hatékonyak. Ha onnan el van szállítva normálisan (gyorsan) a hő, a boost órajel magasan stabil tud maradni.
A kártya többi része szinte lényegtelen ebből a szempontból, háromszor annyi lamella sem segít, mert nincs akkora hőmennyiség.
640 KB mindenre elég. - Steve Jobs
-
zolee5016
őstag
Minden ichill megvan,sőt az utóbbi 1070ti ből 2 is
És ebből is kell
Rég levetkőzték a hibáikat nagyon stabil a cuccuk..[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
tothzoltan
tag
Ha a designer/marketignes csapatom ilyen látványtervvel állna elő egy negyedmillió forintos kártyára, tutibiztos hogy ronggyá verném és élve bebetonoznám őket. Nemcsak azért mert nekem nem tetszik, hanem mert egyszerűen méltatlan a korhoz és a technológiához.
[ Szerkesztve ]
I'm thinking different.
-
félisten
válasz tothzoltan #10 üzenetére
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Dragon3000
veterán
válasz tothzoltan #10 üzenetére
Ezzel csak az a gond, ahol a szülő megveszi a gyereknek az ilyen áru vga-t ott ez a "de fasza vga" kinézet....... Meg vannak sokan akiknek ez tetszik, mi vagyunk a kisebbség akiknek nem igazán jön be ez a bazári kinézet.
b.
A hírben lévő kép alapján bazárinak néz ki, az általad berakott kép alapján meg szép
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz hibavissza #13 üzenetére
Ez gondolom tapasztalat...pfff
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Redneck
nagyúr
válasz hibavissza #13 üzenetére
A weboldalukon nem láttam erre vonatkozó jelzést, így megvárnám az igazságot. Egyébként az Inno3D rég nem gagyizik, főleg a drágább termékek esetén, így nem temetném előre.
Egyébként nekem ez most annyira nem jön be, jobban szeretem az egyszerűbb kinézetű kártyákat. Az LCD-t se erőltetném VGA-n, de mondjuk én a világításért sem vagyok oda. Igaz, lehet nem számít a véleményem, nem fenyeget az a veszély hogy ebben a szegmensben keressek VGA-t.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
ATi GAMES
tag
Elsőre elég hatékonynak tűnik. Aztán hosszú távon meg majd a gyakorlatban kiderül mit tud.
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCPOOVQF1ff2oAL3strJ_5Uw
-
félisten
válasz hibavissza #17 üzenetére
ez típus függő nem gyártó függő, írhatnám, hogy user error, hogy nem néztél utána. mindegyik hasonló gyártónak van ilyen non semi-passive terméke. MSI nek az 1060 ból a 1060 6GT OC [link]
Gigának GT6G, Asusnak a Dual OC [link],inno- nak a compact és az X2/ gaming OC
Az Ichill az elsők között volt a félpasszív megoldások között.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
A kijelző kifejezetten jó ötlet szerintem.
Live-Die-Respawn
-
hibavissza
veterán
Utána néztem. Akkor a 1080-ra tett hűtő valóban leállította a 3 nagy ventit, viszont egy kicsit mindíg búgatott. 😂 Tele volt vele a net. User error....érdekes akkoriban is volt olyan gyártó akinek minden kártyája félpasszív volt. Biztos kupálódtak azóta. Én azért nem kockáztatnék.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz hibavissza #20 üzenetére
Nem néztél utána elég hatékonyan..ott van pl. a Compact szériájuk, 3 kivitelben is elérhető, abból 1 kapott rendes hőcsöves hűtést, ami halk, a másik 2 snassz alubordás spórolós kivitel. De jellemzően árban is látszott ez..szóval azt azért kétlem, hogy a felsőházi megoldásaikkal gond lenne, attól már zengene a szaksajtó.
-
félisten
válasz hibavissza #20 üzenetére
Igen van, pl EVGA. Más árkategóriát képvisel. De MSI, Asus,Giga,Inno, mindegyik rendelkezik olcsó hűtéssel nem félpasszív kivitelben.. Te pont egy ilyen típust vettél.
[ Szerkesztve ]
-
hibavissza
veterán
Rendes hőcsöves hűtés volt azon is és mégis pörgette ahogy akkor a csúcs 1080-at is. Ezen röhögött kínjában mindenki aki megvette. Nem követed a dolgokat. Ugyanekkor a Giga kizárólag félpasszív sorozattal jött. Még a hőcső nélküliek is leállították. Az inno egy dzsunka gyártó.
-
Redneck
nagyúr
válasz hibavissza #23 üzenetére
Nem dzsunka gyártó, az elmúlt pár évben nagyon jó minőségű cuccokat adnak ki. Jobb és rosszabb szériái pedig minden gyártónak vannak, az olcsóbb hűtésektől általában nem kell csodát várni.
Gigabyte-ot akartam, mert az előző kártyám is tőlük volt és meg voltam vele elégedve. Sajnos sok 1060-as kártyájukon előjött a kerepelő ventilátor probléma, így hamar letettem róla. Végül Inno lett, jobb hűtéssel és jobb PCB-vel.
Tehát ennyi erővel a Gigabyte dzsunka gyártó.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
orion1025
őstag
Egy peltier elemet oda csaphattak volna neki
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó modifikált R9 380X
- Zotac RTX 4080 16GB GDDR6 Gaming AMP Extreme AIRO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- -57% DOBOZOS: NVIDIA RTX A2000 6GB GDDR6 (minden gyári tartozékkal) - videó szerkesztés, 3D tervezés
- Gigabyte Radeon RX 6700 XT GAMING OC 12GB használt videokártya számlával és garanciával
- Asus Rogstrix RX570 8Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest