Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steeve84
csendes tag
Egy új perspektívából közelíti meg a játszhatóságot ez a "semmi gond majd kidumálom" lehetőség. Nagyon tetszik.
-
Ha a Human Revolutiont négyszer játszottam végig, és másodjára is már kerestem az alternatív továbbjutási lehetőségeket. Itt is ez lesz valószínűleg; egy gyilkolós, egy lopakodós stb. végigjátszás. Gondolom a fejlesztők is erre építenek. Inkább több lehetőség legyen az egyszeri gamer kezében, mint azoknak a hiánya.
-
nubreed
veterán
Jó, hát én elhiszem, hogy vannak olyanok akiknek ez tetszik, de én biztos nem azért ülök le egy ilyen játékkal játszani, hogy párbeszédekkel nyomjam végig az egészet. Szerintem akkor az augmentálás értelmét is veszti, ami ennek a játéknak a sava-borsa.
-
Ja, félreértettem, azt hittem hogy fordítva érted. Valóban volt a viselkedéselemző, de nekem sokadik végigjátszásra is kínai volt.
gianni85: én már a Director's Cuttal játszottam (PS3), amiben ez javítva volt. Nekem nehéz dolgom volt, kétszer is használnom kellett a Typhoon-t.
-
exec79
tag
a végére az a bizbaszás nem kellet volna szerintem.
-
Polllen
nagyúr
Igen, ezért kellene ezen javítani. Ha nem akarsz lopakodni, de jól bánsz a fegyverekkel, miért kapsz kevesebb xp-t?
Amúgy a beszédnél eddig ott volt az a -nemtudommilyeneszköz- amivel egészen jó lehetett monitorozni az embereket és kitalálni, hogy mi a helyes válasz.
gianni85
Én nem mentem, mégis lőni kellett a kis hernyógörényt.
-
gianni85
veterán
*SPOILER*
ha nem mentél el az implantjaidat kivizsgáltatni, akkor tényleg elég volt egy ütés. Én is így csináltam
-
Több XP-t adott a lopakodás a HR-ben is.
Amúgy eddig nem volt külön beszéd skill, szóval bárki meg akart bárkit győzni, elég volt netről lenézni a válaszokat. Ha nem változtatnak a rendszeren, ezúttal is így lesz. Már pedig ez mégis csak egy FPS, nem pedig egy Bioware RPG.
gianni85: Namirnak valóban behúzott Adam, de csak miután darabokra lőtte. Egy hősi monológgal végleg ki is feküdt.
-
Fred23
nagyúr
Én szinte biztosan lövöldözni fogok, szóval nem érint. Azt se túl hamar, mert ez a Deus Ex már nem érdekel annyira, hogy érkezése után egyből beszerezzem. Sajnálom azt az irányt, amit a sorozat vett, az első jött be a legjobban.
-
.LnB
titán
De valószínűleg ez olyan talent pontozás után érhető majd csak el, hogy annyira gyengeék leszünk harcban, hogy ha mellénk lőnek akkor is meghalunk. De ha a lopakodás és ez összeegyeztethető akkor szerintem marha jó lesz.
Én oda fogok állni a boss elé és mondom neki "Egy vérbeli CoD playerrel állsz szemben, komolyan gondolod te ezt?!" Ezután úgy befosik, esze ágában sem lesz harcolni!
Persze ez egy hazugság, ha valaki nem ismerne!
-
satz18
őstag
Éljen. Az előző részben csak ez nem tetszett. Így már lehet hogy tökéletes lesz a játék.
-
Polllen
nagyúr
Nem rossz gondolat. Az előző részben kicsit fura volt, hogy mindig mindenkit elkábítok, de a bossokat darabokra tépem.
Kicsit amúgy azon is javíthatnának, hogy a kábítás több xp, mint a hs gyilkolászás.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A széria legújabb részében a legfőbb ellenfelek akár szavakkal is legyőzhetőek lesznek.
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest