Új hozzászólás Aktív témák
-
gamek!ller
senior tag
Eskü érdekel..
-
Szten Márs
nagyúr
Engem is, kifejezetten
-
keIdor
titán
Na kíváncsi leszek mire jutsz. Érdekes elgondolkozni azon, hogy mi mindent megeszünk ezeken a helyeken....
Mindegy... legalább finom és drága!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
máyköl
veterán
Kíváncsi vagyok...
-
proof88
addikt
ezt már sokan megcsinálták és nem rohad ... de megcsinálhatod, mert a Burger King-ről még nem volt szó eddig
-
Probber
őstag
Ez jó! Van három hónapunk, hogy meggyőzzünk, hogy aztán meg is kóstold.
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
veterán
Én is megpróbálnám, de úgy is megenném.
Kíváncsi leszek az eredményre.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
zH.
senior tag
innentől csak puffasztott kenyeret fogok enni. xd
[ Szerkesztve ]
just be
-
CsiguszMaxim
senior tag
Na örömmel látom, hogy ekkora érdeklődés övezi :
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
keIdor
titán
Kéjefszít nem nézi meg valami?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
EczkE
addikt
Ez tetszik!
Asszem mindenféleképpen!
-
MiNiM
tag
hadszóljon.
Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
keIdor
titán
-
Szten Márs
nagyúr
Az meg fog rohadni. Legalábbis annyira, mint egy mezei sima rántott csirkehús Valódi hús van benne, nem ismeretlen műanyagokból összerakott húspogácsa.
Ja igen: ha KCF-t is próbáltok, akkor egy darab rántott csirkehúst tegyetek ki mellé kontrollnak, hogy lehessen értékelni a rohadás mértékét. Anélkül nem érdemes. (De mondom így sem, az van benne)
-
vans?
őstag
Engem is erdekel az eredmeny.
hábm bábm
-
keIdor
titán
-
szablya
tag
Hű, na ezt nem gondoltam volna. Kíváncsi vagyok az eredményre.
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
bubi92
őstag
de címlaposat csináljál belőle, mert nehogy ne vegyük észre
-
kmisi99
addikt
Nekem régen volt olyan hogy pár szál mc D os krumplit felejtettem még egy dobozba kb két év múlva megkóstoltam és olyan íze volt mint az 2 napos házilag sütött sült krumplinak kemény volt de tökéletes épségben volt!
-
bubi92
őstag
válasz CsiguszMaxim #22 üzenetére
kell szerezni egy biológust, és szakszerűen leírni a folyamatot ami végbement
-
félisten
Erre kivancsi leszek. Hol fogod tartani amugy? (ha veletlen megis rohadni kezdene )
-
Szten Márs
nagyúr
válasz CsiguszMaxim #27 üzenetére
Annak sok értelme nincs, az erkélyen hideg van, és egyre hidegebb lesz - nem kicsit befolyásolva az eredményt. Olyan mintha a hűtőbe és később a mélyhűtőbe tennéd.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz Szten Márs #28 üzenetére
Hopp tényleg. A lakótársam szobája is ideális lenne még bár az csak számomra Akkor viszont bevállalom és marad a szobám. Ha rohad akkor úgyis elértük a célt és kuka ha meg nem akkor nem fog zavarni.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
félisten
válasz CsiguszMaxim #27 üzenetére
Az nem er, foleg, hogy jonnek a hidegek. Tartsd bent a szobaban, az az igazi moka.
Amugy jut eszembe, en is szoktam ilyen kiserleteket csinalni, csak nem szandekosan, hanem veletlen ottmarad.
Ezt most fotoztam, egy alma volt ha jol emlekszem:
Azt ne kerdezd miota van ott, de jo sokaig huzta, nem 1 honap es nem is 2.
De ez csak egy a sok kozul, lattam mar mindenfelet atvaltozva.
-
félisten
válasz CsiguszMaxim #31 üzenetére
F@sza ez, hany honapos? Az ne feledd, hogy ott azert a csont osszefogja az egeszet, szegeny alma meg osszeroskad teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz CsiguszMaxim #33 üzenetére
Kb annak felel meg, valszeg be is volt zarva a peneszbol gondolva, de ez csak tipp. Nalam is szaradt mar betonna a csirkecomb, mire kidobtam.
Par nap utan mar ugysem fogod megenni, mert kiszarad.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz CsiguszMaxim #35 üzenetére
Ne is mond, az ethordok felet ugy szortam mar ki, eselyt se lattam az elmosasra, szinte belerohadt az anyagaba a kaja. Az az 5 honap mar egesz fincsi a hutoben. Tesomek eskuvoi marcipanfiguraja most is bent van a hutoben, pedig 2 eve volt a lagzi.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz CsiguszMaxim #31 üzenetére
Hehh, azt hiszem még mindig én nyertem, régen, megboldogult gimnazista koromban bent felejtettem egy májkrémes szendvicset a táskámban utolsó tanítási nap, és a következő tanév első tanítási napján került elő. És ugye nyáron meleg van, a májkrém meg üti az összes felvágottat - gyönyörű zöldes levet eresztett a zacskójába
-
RootRulez
félisten
Mikor délelőtt olvastam a cikket eléggé elhűltem rajta, eddig se voltam oda a trendi gyorskajáldákért, de ezek után ennél is jobban hanyagolni fogom őket... Kíváncsian várom az eredményeket...
═════════════════════════════════════════
-
Crystalheart
senior tag
Nem csoda, hogy nem romlik meg, ha egyszer kiszárad... Egyszer kint felejtettem a rántott cukkinit a szobában, az is csak kiszáradt. Persze meg is romlott, de az kívülről nem látszott. A kulcsszó az olaj.
-
Vakegérke
veterán
Na, kértem értesítőt. Így nem fogom kihagyni véletlenül sem a végkifejletet.
Ezt a megromlósdit ki kéne próbálni pálpusztai sajttal is. Persze le róla a bugyit, kistányéron ücsörögjön a szobában. Vajon mikor kezdene el büdösödni, és milyen szaga lenne?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
mephi666
nagyúr
válasz Vakegérke #40 üzenetére
a szaga szerintem nem sokkal lehetne már durvább... viszont gyanítom, hogy szobahőmérsékleten 1 hét múlva már borotválni lehet
Csigusz: az lenne az igazi, ha valami olyan hely rendelkezésre állna, ahova ki lehetne tenni egymás mellé a tesztalanyokat, megvilágítani őket, rájuk állítani egy fényképezőt 30percenkénti exponálással és így szerintem rohadtjó képsorozatot lehetne csinálni a romlásról... avagy a nem romlásról mondjuk normális (házi, vagy hamburger-sütödés) hamburger vs. mekdonácos, házi hasábburgonya vs. mekis meg ilyenek
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Mr.Csizmás
félisten
pfff még jó hogy részegen vagyok hajlandó mekis kaját enni
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
JetiRulez
őstag
Fura. Erre kíváncsi vagyok. Nagyon ritkán eszem hamburgert. Akkor is csak az íze miatt kapok be egyet, de magyar hamburger már csak azért is jobban esik, mert hazai termék.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
dabadab
titán
válasz RootRulez #38 üzenetére
"Mikor délelőtt olvastam a cikket eléggé elhűltem rajta"
Es miert? Komolyan, itt mindenki ugy csinal, mintha az, hogy valami kiszarad es nem megpeneszedik, az valami rettenetes dolog lenne.
Szalonnat lattatok mar? Hazikolbaszt? Felakasztjak a spajzban vagy padlason, aztan ott log, anelkul hogy megromlana vagy megpeneszedne. Szaraz kenyeret? Aszalt gyumolcsot? Siman elvannak azok is.Most komolyan, ki az aki tenyleg azt hiszi, hogy azert nem peneszedett meg ez a hamburger, mert PVC-bol froccsontottek?...
DRM is theft
-
mephi666
nagyúr
igen de a szalonnát/kolbászt/sonkát természetes módszerekkel tartósítják általában... sóval, füsttel, stb-vel mondjuk mamámnak volt anno olyan szárazkolbásza, ami pattanva tört... víztartalma semmi nem volt... az aszalt gyümölcsöknél szintén ez a helyzet, hogy "kivonják belőle a nedvességet" (összeaszalják) és emiatt nem tud már megrohadni...
kenyereknél meg normális esetben az a helyzet, hogy 2-3 napig friss, 4-5 naposan is még ehető, habár szikkadtabb... 6-7 naposan meg még meg lehet csinálni bundáskenyérnek/melegszendvicsnek/zsemlemorzsának teszkós kenyérrel meg jártam úgy, hogy 2naposan már penészedett... (igaz, ez már a másik véglet)én mondjuk a krumplit emelném ki példának: ha sütök hasábburgonyát, akkor annak kb. 1-2 percig van "tartása", miután kiveszem a forró olajból... utána lekonyul... pár naposan/hetesen meg elkezd már penészedni... az ilyen tefal actifry-al sütött krumpli (amihez kb 1 evőkanál olaj kell) jobban néz ki sütés után hosszabb ideig, de pár naposan már szerintem az sem... a mekis krumpli akkor (ami olajban sül) miért néz ki normálisan kihűlve és miért nem kezd el penészedni több naposan/hetesen sem? nem nagy kunszt krumplit sütni, de én csinálok most valamit rosszul, hogy az én krumplim bénán néz ki, a mekis pedig szép... vagy van ott valami "trükk" is?
kis illusztráció 8hetesen azért elég peckesen áll az a krumpli...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
igen, az meg is romlik általában pár hónap alatt... viszont a jóféle disznóvágási kolbász (amit füstöltünk napokig) elállt évekig is és szerintem annál finomabb volt, minél jobban kiszáradt...
ui: ja, mellékesen a bolti kolbászok nagy része ilyen gyors érlelésű akármi... ízre meg köszönőviszonyban sincs a jó háziszalámival/kolbásszal...
#48: szerintem természetesebb tartósítószerek, mint a több tucat E-s anyag... (és szerintem láthatóan hatékonyabbak is)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dabadab
titán
A fust meg a so mitol "termeszetes" modszer es a "termeszetessegnek" mennyiben van koze barmihez is?
Egyebkent a krumpli valoszinuleg a so, az olaj meg az alacsony nedvessegtartalom miatt birja olyan jol es minden bizonnyal ez utobbinak sok koze van ahhoz is, hogy "nem konyul le".#47: szerinted milyen E-k vannak a sultkrumpliban?...
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
mephi666
nagyúr
normál esetben semmilyenek... viszont nekem akkor is szokatlan, hogy egy sültkrumpli 8hetesen is úgy nézzen ki, mint frissen sütve... ott vannak mondjuk a chips-ek, amik elállnak azért, de meg vannak nyomva tartósítószerrel... esküszöm, egyszer kipróbálom, hogy kivonom a vizet szinte teljesen a hasábburgonyából, aztán úgy sütöm meg és rendesen besózom... (esetleg sós vízben állni hagyom, majd kiszárítom és utána sütöm... de akkor brutálisan sós lesz) megnézem, mennyire néz ki jól ezek után pár nappal
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dabadab
titán
"ott vannak mondjuk a chips-ek, amik elállnak azért, de meg vannak nyomva tartósítószerrel..."
Olvasd mar el, hogy milyen osszetevoik vannak A sima chipsben van burgonya, olaj meg so, ennyi. Az izesitettekben meg pluszban izesitoanyagok. Tartositoszer nincs. A formajat meg remekul tartja.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft