Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz GoodSpeed #6087 üzenetére

    Igen, az ADSLnek a földalattisága sokat növelt a biztonságán és a stabilitásán. Mondjuk nekem a légkábellel sem volt bajom amíg UPC volt.
    Érdekes a videó amit inkeltél, nem néztem végig, de belenéztem. Egy ilyen cuccom nekem is volt az ADSL-el.
    Fura, hogy eddig akárkivel beszéltem (velem az élne) mindenki azt tapasztalja, hogy a UPC rosszabb lett, mióta Voda lett. Sőt, állítólag most a Digi is problémás kezd lenni...

    Az 1 és a 2 összetartozik, az elsőből van a második. Próbálták ugyan a Covidra fogni, okozott bajt az is, de ha tényleg olyan nagy baj lett volna, akkor a CPUk, alaplapok, RAMok is úgy szálltak volna el mint a VGA árak.

    3. Hát az mindig van, különösen tavaly nyáron volt, ami külön öröm volt, mert a nyár során négyszer is kellett ftból eurot vennem (fesztiválok, nyaralás).

    A ft romlása miatt enyhén mindig drágulnak a gépek, el kell már felejteni a 2001-2003-as aranykort, amikor 60 ezer ftból (egy havi fizu) 1-2 évre elég gamer gépet is össze lehetett rakni. De nem csak az árak a felbontás és minden is más volt, félek olyan ideális helyzet már nem lesz, maximum évekre visszaosztva (most viszont nem kell évente gépet cserélj, egy 5-6 évessel simán el lehet lenni még).

    Azért azt vedd figyelembe, hogy egy asztali Ryzen 9 erősebb mint egy laptopos Ryzen 9 (egy asztali I7 is sokkal mint egy mobil), ugyanez igaz VGAknál is.

    Most nézem, te tavaly(?) egy DDR5-ös gépet írtál össze, ami akkor még eléggé drága volt, most itt a táblázatban szereplő RAM árból DDR4-ben kb 64GB-ot tudsz összeszedni (3200-as RAM). De a Ryzen 7900X is olcsóbb már 25 ezerrel stb, ahhoz képest amit írtál. Amúgy én most nem Ryzent vennék a tapasztalataim alapján, hanem Intelt, a Ryzenekkel mostanában eléggé sok gond volt :( (itteni nem működik a gépem topic, és más fórumok alapján)

    Egyébként RTX 4070 Ti-t sem vennék, szinte semmivel nem jobb mint az RTX3060Ti, ezutóbbi ugyan csak 8GB-os, de megkapható használtan jó állapotban 100 ezer ft-ért. :)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák