Új hozzászólás Aktív témák

  • djzotya1983

    tag

    Az a baj hogy a Telekom simán megmagyarázza az átlag usernek hogy azért csak 60 megás most a neted öregem mert hogy ennyit bír? Mondom nekik igazán? 2 éve ment 92/25 el most akkor mi van? Miért van vdsl 2 őm és 2 érpáron? Mire fel fizetek ennyit? Ééérdekes lecsökkent a havi számla anet meg felgyorsult! szóval ha nincs odalépve nekik akkor b..sznak rá, és még meg is vezetnek! Csakhogy én leprintscreeneltem nekik a modem snr t meg azt hogy milyen decibel értékek vannak stb, és akkor már egészen máshogy álltak hozzám..
    Nyilvánosan rákérdeztem miért fizetek ennyit ha egyszer hűséget vállaltam meg az isten ...szát is maguktól rendelem??? Láss csodát most rendben van minden,bár azért egy optika jobban tetszene..
    Ja4 És a szerelő is meg akart vezetni, csak mondtam neki hogy ne jöjjön nekem azzal hogy a jelenlegi csomagom nem bírja, mert a kolléganője azt mondta hogy le nem lassul a net sőt a leggyorsabbat adja majd..
    Majdnem akkor is én lettem volna a hibás mondom jó hogy nem megmagyarázod (ÍGY) a telefonba hogy eladjátok olcsóbban reklámozzátok ha majd átváltasz akkor jobb lesz stb és még én vagyoka végén leszarva..
    Mondtam neki menj be a központba és nem kérem a csomagot elálloka a szerződéstől.. Dehát dehát, nem kell hápogni..
    Érdekes csoda! Fél óra eltellett felhívott hogy jéééé a dslamon kellett csak állítani meg központilag újraindítani a modememet és már megyen is a 100.. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák