Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
sziasztok q10 hogy muzsikál a viber ?,,?mert úgy nézz ki holnap lesz q10 ,,
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
meg vételkor mit érdemes meg nézni a q10en,, ha használt ?
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz sasa134 #2637 üzenetére
értem mert gsm boltba venném ,de az lényeg megy rajta viber ,,ugy tudom hasonló sebességet produkál mint iphone 5, és stabil is mint ios?úgy hallottam minden képen jobban fut mint a android
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz eventus #2641 üzenetére
kösz engem játék igazán nem érdekel ,arra ott ps4 ,nexus 5 volt meg iphone 5 ,ezért kérdeztem a sebesség fontos nekem,,multitasking is,,meg net sebesség is ,fontos nekem ,gsm boltba venném az gáz ha nincs hozzá doboz?
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
mert most nézzem meg a telot csak ezért kérdem
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz A 2. Vesztes #2649 üzenetére
hát le töltötem sokszor várok mig meg jön a üzenet ,vagy más meg kapja ,de megyeget ,viszont a wifi 7 ,10 méteröl sokszor ledob ,yutubrol is ,1 métere vagyok wifitől akkor meg miden rendbe van nem dob le rossz wifije?
-
belan
addikt
-
belan
addikt
ha 7 métere vagyok a wifitöl elindul a yutube és utána le ál 1, 2 perc mulva kommunikációs hiba asz irja ,1 2 méteröl meg soha nem dobot le 2 orás yutube film csak ugy süvít rajta valaki tud segiteni mi abaj?Elnézést kérek mindenkitöl, hogy többször le irtam
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
sziasztok blackberry id kiszolgálóhoz való csatlakozás sikertelen próbálja újra (50500)nem tudok blackberry id csinálni réggeben nem volt gond de most ezt irja ki 3 orája csinálom valaki tud segiteni???
-
belan
addikt
help
-
belan
addikt
-
belan
addikt
sziasztok kedves emberek arra ébredtem fáj a arcom a fejemtől szóval fáj a fejem ,,sok volt tegnap Skóciabol , :megnézzem pontosan miyen Szoftver van rajta, bocs a ismétlésért
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
hali ha van valakinek q10 gyári tokja és nem használja .. meg venném vagy ha valaki tud eladót használtan szoljon ,itt a szoftver 10.2.1.2977,tipusszám sqn100-3 oprendszer 10.2.1.3247, air verziója 3.5.0.230
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz jagertibi #2675 üzenetére
Csináltam egy gyári vissza állítást mert kép galérába nem lépet be meg bb id semmiféleképpen nem engedte hogy be lépjek se ujjal se régivel ,,,és gyári vissza állítást csináltam 1 oráig semi csak töltöt 1 .15 percmulva azt irja ki bberror ,,egy Felkiáltójel van Mellette és be sem kapcsol valaki meg tudná nekem mondani mi a baj?
-
belan
addikt
-
belan
addikt
remélem .kaptam 2 smt , hogy wifi kapcsolat korlátozva van ,olvastam BerryBlogba hogy upc miatt van mert már más is tapasztalta ezt hogy ledob a wifi és 3g át ál , állítólag 10.3 nál ezt hibát javítsák ,mert sokszor tapasztalom ,ledob vagy oldalbetöltést ujra ki irja ,és 700 mg töltök néha meg ál pár másod percre de utána tölt tovább ,2,4g ipv6 van a wifi bbq10en,de ezt leszámítva nincs gond max aksi kicsit jobban lemerül.valaki tapasztalt már iyen wifi dolgot ?
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
értem most rakatok be a szobámba egy wifit mert nem én szobámba van ,letöltésnél ál néha meg, meg ha esetleg meg nézzek valamit a yutubon köszi a választ ja 10.3 nem hivatalosan lehet csak le tölteni érdemes le tölteni?,
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
szerintem bb Q 10 és a bb9900 legszebb blackberryik amit eddig csináltak mondjuk nekem bb passport is bejön
-
belan
addikt
inkább varok mig meg kapja q10 is a 10.3mat,,,lenne egy oyan kérdésem hogy ha netezek a q10en akkor rá kattintok egy Weblap akkor néha kis kat hangot halok a Hangszóróbol de csak akkor ha weboldalt nyitok meg ,lehet normális csak én nekem fura
-
belan
addikt
Nálam megy viber de nem tökéletes, én inkább bbm használom 100 jobb és telefonálni tökéletes meg nézzem neked hogy még van még hogy én hol töltöttem le hátha az segít
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
Én se tapasztaltam meg ezt a hibát de marha jó kis teló q10 szerintem nekem most minden működik rajta úgy értem wifi gondom is meg oldódott ruter volt rossz azóta semi gondom vele
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest